Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Livbyd KS TrippleTor
Normal Tactiek cz cz 2
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 35.6
matig Schieten solide
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan geeft de bal voor. Naporowski probeert de bal aan de voet te houden. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Kancia verovert de bal door een tackle van achteren. Kancia passt de bal zonder na te denken. Porzucek speelt de bal door. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Naporowski trapt de bal weg van het doel. Dutkiewicz kopt de bal weg. Bankov probeert de bal aan de voet te houden. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Augustyniak speelt de bal door. Dutkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Witek. Dutkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sambor met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Sambor de bal. Jakuczun rent richting de bal. Jakuczun passt de bal in één keer door. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cucovaz passt de bal zonder na te denken. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun schiet op doel. Naporowski probeert de bal aan de voet te houden. Ponikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Livbyd - KS TrippleTor 0:1

36e minuut.
Doeltrap. Ponikowski trapt de bal weg van het doel. Porzucek kopt de bal weg. Jakuczun rent richting de bal. Jakuczun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Augustyniak passt de bal in één keer door. Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia passt de bal zonder na te denken. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Livbyd 63%, KS TrippleTor 37%.
FC Livbyd - KS TrippleTor 0:1

48e minuut.
Witek probeert naar een medespeler te passen. Porzucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzucek speelt de bal door. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ponikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Livbyd - KS TrippleTor 0:2

49e minuut.
Cucovaz passt de bal in één keer door. Daar is Porzucek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porzucek probeert naar een medespeler te passen. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... Ponikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Witek passt de bal in één keer door. Kancia is nu in balbezit. Kancia geeft een lange en hoge pass. Daar is Cucovaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cucovaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kancia de bal. Kancia speelt de bal door. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Santiago passt de bal zonder na te denken. Cucovaz heeft problemen om de bal te vangen. Jakuczun rent richting de bal. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ponikowski met een harde bal richting middenveld. Santiago kopt de bal weg. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz schiet op doel. Ponikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Livbyd - KS TrippleTor 0:3

78e minuut.
Augustyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzucek rent richting de bal. Porzucek geeft een lange en hoge pass. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... Ponikowski bokst de bal weg.

79e minuut.
Naporowski geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Porzucek zal de hoekschop nemen. Daar is Cucovaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucovaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Livbyd - KS TrippleTor 0:4

81e minuut.
Porzucek is nu in balbezit. Porzucek geeft een hoge lob. Naporowski controleert de bal met de borst. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Livbyd - KS TrippleTor 0:5

82e minuut.
Kancia is nu in balbezit. Hampel verovert de bal door een tackle van achteren. Kancia probeert naar een medespeler te passen. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęzak onderschept slim de pass. Ślęzak passt de bal in één keer door. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Witek passt de bal met de wreef. Soliwoda heeft problemen om de bal te vangen. Capotosti speelt de bal door. Daar is Cucovaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... Ponikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Livbyd 68%, KS TrippleTor 32%.
FC Livbyd - KS TrippleTor 0:5