Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brooks FC HKS Hutnik 1957
532 Tactiek 442
39% Balbezit 61%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 56.8
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Misztal rent richting de bal. Lombrea verovert de bal door een tackle van achteren. Lombrea passt de bal in één keer door. Icardi is nu in balbezit. Icardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kotucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotucz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trojanovič met de inworp. Lombrea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cavalluzzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzawa met de inworp. Smoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoła geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Icardi onderschept slim de pass. Obreshkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Icardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Szulej met een snel genomen vrije trap. Zduniec rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. Česák verovert de bal door een tackle van achteren. Česák speelt de bal door. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Bajzon trapt de bal weg. Obreshkov kopt de bal weg. Daar is Kurzawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzawa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Stefanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopanina geeft een lange en hoge pass. Téllez heeft problemen om de bal te vangen. Icardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Icardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kukucz onderschept slim de pass. Lombrea geeft de bal voor. Zduniec rent richting de bal. Zduniec haalt uit met een fantastische trap. Bajzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brooks FC - HKS Hutnik 1957 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brooks FC 66%, HKS Hutnik 1957 34%.
Brooks FC - HKS Hutnik 1957 0:1

52e minuut.
Lombrea passt de bal zonder na te denken. Česák speelt de bal door. Kopanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopanina geeft de bal voor. Icardi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Česák controleert de bal met de borst. Česák met een sublieme pass. Kurzawa is nu in balbezit. Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lombrea passt de bal in één keer door. Trojanovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanovič geeft een hoge lob. Icardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Icardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szulej passt de bal in één keer door. Kopanina is nu in balbezit. Kopanina passt de bal met de wreef. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kotucz de bal. Icardi rent richting de bal. Icardi haalt uit met een fantastische trap. Bajzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopanina geeft een hoge lob. Icardi krijgt zijn hoofd ertegen. Bajzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zduniec rent richting de bal. Zduniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brooks FC - HKS Hutnik 1957 0:2

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopanina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kułaga geeft een lange en hoge pass. Szulej rent richting de bal. Szulej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brooks FC 56%, HKS Hutnik 1957 44%.
Brooks FC - HKS Hutnik 1957 0:2