Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
X-Wariors Sosnowiec Danilkaa
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 22
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Calvo passt de bal zonder na te denken. Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mordel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Sitarek rent richting de bal. Baszak is nu in balbezit. Sitarek verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarek draait met de bal, schiet en ... Długi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kołos bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostek is nu in balbezit. Kołos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szostek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szostek kan niet meer verder spelen. Krzanowski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Szefliński rent richting de bal. Dymion onderschept slim de pass. Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion onderschept slim de pass. Dymion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Glaza onderschept slim de pass. Glaza geeft een hoge lob. Szefliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sitarek is nu in balbezit. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kłodawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glaza geeft de bal voor. Sitarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kołos rent richting de bal. Kopeć onderschept slim de pass. Kopeć passt de bal zonder na te denken. Sitarek rent richting de bal. Sitarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X-Wariors Sosnowiec 68%, Danilkaa 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
X-Wariors Sosnowiec - Danilkaa 0:0

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garguła zal de hoekschop nemen. Daar is Wojdyło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Danilkaa 1:0

58e minuut.
Kopeć onderschept slim de pass. Szefliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopeć raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopeć zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baszak heeft problemen om de bal te vangen. Sitarek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
X-Wariors Sosnowiec - Danilkaa 1:1

61e minuut.
Garguła speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo passt de bal zonder na te denken. Hanusiak heeft problemen om de bal te vangen. Hanusiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kopeć is nu in balbezit. Glaza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siciński. Siciński krijgt een gele kaart. Glaza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruminkiewicz komt het veld opgelopen. Baszak kopt de bal weg. Klungelig pakt Szefliński de bal. Dymion begaat een overtreding. Dymion krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Szefliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Szefliński met een snel genomen vrije trap. Krzanowski kopt de bal weg. Tadejewski is nu in balbezit. Calvo onderschept slim de pass. Calvo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wojdyło is nu in balbezit. Pijak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdyło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wojdyło krijgt een gele kaart. Pijak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Calvo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Danilkaa 2:1

89e minuut.
Ogórek geeft een hoge lob. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak begaat een overtreding. Calvo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calvo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Danilkaa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X-Wariors Sosnowiec 54%, Danilkaa 46%.
X-Wariors Sosnowiec - Danilkaa 3:1