Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oreł Moszczenica Danilkaa
451 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 22.3
adequate Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


11e minuut.
Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski geeft een lange en hoge pass. Sitarek is nu in balbezit. Sitarek schiet op doel. Parvanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreł Moszczenica - Danilkaa 0:1

23e minuut.
Tadejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Andrés verovert de bal door een tackle van achteren. de Andrés met een sublieme pass. Lademann rent richting de bal. Lademann draait met de bal, schiet en ... Słonecznik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Morera met een sublieme pass. Klungelig pakt Lademann de bal. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Lademann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Madroñero verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarek bereikt de bal nog maar net als eerste. de Andrés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Andrés krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Villafañe onderschept slim de pass. de Andrés is nu in balbezit. de Andrés passt de bal in één keer door. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Madroñero heeft problemen om de bal te vangen. Pizzani is nu in balbezit. Pizzani passt de bal zonder na te denken. Tarallo rent richting de bal. Tarallo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oreł Moszczenica 32%, Danilkaa 68%.
Oreł Moszczenica - Danilkaa 0:1

46e minuut.
Tarallo met een sublieme pass. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek passt de bal in één keer door. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
de Andrés is nu in balbezit. de Andrés passt de bal in één keer door. Lademann rent richting de bal. Lademann draait met de bal, schiet en ... Wojdyło probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarallo passt de bal in één keer door. de Andrés speelt de bal door. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Słonecznik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lademann rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Morera geeft een hoge lob. Daar is Kłodawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lademann is nu in balbezit. Lademann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oreł Moszczenica - Danilkaa 1:1

79e minuut.
Kopeć zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glaza rent richting de bal. Glaza geeft de bal voor. Sitarek is nu in balbezit. Sitarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
de Andrés bereikt de bal nog maar net als eerste. de Andrés passt de bal zonder na te denken. Morera geeft de bal voor. Lademann is nu in balbezit. Lademann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oreł Moszczenica 26%, Danilkaa 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oreł Moszczenica - Danilkaa 1:1