Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Pogórzyno Ciupapi
abc Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 15.8
solid Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Martino trapt de bal weg. Koppel kopt de bal weg. Bidstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidstrup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jelonek geeft een hoge lob. Słaboń rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pałasz. Pałasz krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bidstrup heeft problemen om de bal te vangen. Rytel met een sublieme pass. Changhong rent richting de bal. Changhong haalt uit met een fantastische trap. Rzeźnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 1:0

12e minuut.
Pollet is nu in balbezit. Pollet geeft een hoge lob. Daar is Tadesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadesa schiet op doel. Rzeźnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 2:0

13e minuut.
Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhong onderschept slim de pass. Changhong probeert naar een medespeler te passen. Tadesa rent richting de bal. Tadesa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 3:0

15e minuut.
Koppel verovert de bal door een tackle van achteren. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa passt de bal in één keer door. Bidstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidstrup haalt uit met een fantastische trap. Rzeźnik bokst de bal weg. Rytel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 4:0

24e minuut.
Koppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppel geeft een hoge lob. Bidstrup is nu in balbezit. Bidstrup passt de bal in één keer door. Tadesa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 5:0

28e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Bidstrup onderschept slim de pass. Stępkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidstrup verovert de bal door een tackle van achteren. Bidstrup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Changhong onderschept slim de pass. Drevland rent richting de bal. Drevland speelt de bal door. Bidstrup rent richting de bal. Bidstrup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Koppel passt de bal zonder na te denken. Drevland met een sublieme pass. Changhong is nu in balbezit. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Rzeźnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bidstrup rent richting de bal. Stępkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępkowski geeft een lange en hoge pass. Mavreas rent richting de bal. Mavreas geeft een lange en hoge pass. Rzeźnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bidstrup geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Changhong springt en kopt de bal. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Rzeźnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bazan de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tadesa kan de bal niet met de borst controleren. Jelonek rent richting de bal. Jelonek passt de bal zonder na te denken. Pollet is nu in balbezit. Pollet geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Pogórzyno 20%, Ciupapi 80%.
WKS Pogórzyno - Ciupapi 6:0

52e minuut.
Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek passt de bal in één keer door. Rytel rent richting de bal. Tadesa onderschept slim de pass. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Koppel rent richting de bal. Koppel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tadesa de bal. Bidstrup is nu in balbezit. Bidstrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rzeźnik trapt de bal weg van het doel. Pollet met een sublieme pass. Tadesa heeft problemen om de bal te vangen. Tadesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 7:0

63e minuut.
Sadek heeft problemen om de bal te vangen. Changhong is nu in balbezit. Changhong geeft een hoge lob. Bidstrup is nu in balbezit. Bidstrup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pollet probeert naar een medespeler te passen. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bidstrup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koppel geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 8:0

80e minuut.
Słaboń speelt de bal door. Drevland is nu in balbezit. Drevland speelt de bal door. Changhong rent richting de bal. Changhong geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bidstrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bidstrup rent richting de bal. Tadesa is nu in balbezit. Bidstrup is nu in balbezit. Tadesa rent richting de bal. Tadesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 9:0

85e minuut.
Skammelsrud geeft een hoge lob. Changhong rent richting de bal. Changhong passt de bal zonder na te denken. Tadesa rent richting de bal. Tadesa schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Bidstrup schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bazan de bal onder controle te krijgen. Stępkowski is nu in balbezit. Changhong rent richting de bal. Changhong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 10:0

86e minuut.
Łapka speelt de bal door. Daar is Broczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Changhong onderschept slim de pass. Changhong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Inworp. Changhong met de inworp. Drevland geeft een lange en hoge pass. Bidstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidstrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - Ciupapi 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Pogórzyno 8%, Ciupapi 92%.
WKS Pogórzyno - Ciupapi 11:0