Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEGESZ SZMEGESZ HKS Hutnik 1957
Attack Tactiek 442
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 54.6
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Lombrea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopanina de bal. Kopanina speelt de bal door. Kallionpää heeft problemen om de bal te vangen. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nagi rent richting de bal. Lombrea verovert de bal door een tackle van achteren. Lombrea met een sublieme pass. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:1

12e minuut.
Petrényi is nu in balbezit. Petrényi geeft een lange en hoge pass. Icardi kopt de bal weg. Kallionpää controleert de bal met de borst. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. Borzyszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kopanina zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kallionpää springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fyseros is nu in balbezit. Kursik begaat een overtreding. Fyseros raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavalluzzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Icardi springt en kopt de bal. Borzyszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Borzyszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:2

17e minuut.
Kopanina is nu in balbezit. Kopanina met een sublieme pass. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Grelich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:3

31e minuut.
Daukszewicz is nu in balbezit. Kallionpää verovert de bal door een tackle van achteren. Kallionpää geeft een lange en hoge pass. Icardi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:4

33e minuut.
Icardi heeft problemen om de bal te vangen. Piepiórka rent richting de bal. Icardi verovert de bal door een tackle van achteren. Icardi draait met de bal, schiet en ... Borzyszkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:5

34e minuut.
Banach is nu in balbezit. Banach passt de bal zonder na te denken. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää verovert de bal door een tackle van achteren. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cavalluzzi rent richting de bal. Puda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavalluzzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavalluzzi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kallionpää de bal. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Borzyszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Nagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää schiet op doel. Borzyszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:6

38e minuut.
Kursik heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Fyseros met een snelle inworp. Michnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kopanina speelt de bal door. Daar is Kallionpää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallionpää passt de bal zonder na te denken. Icardi is nu in balbezit. Icardi haalt uit met een fantastische trap. Borzyszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Borzyszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:7

44e minuut.
Kopanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopanina raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavalluzzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kallionpää kopt de bal weg. Icardi rent richting de bal. Icardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEGESZ SZMEGESZ 74%, HKS Hutnik 1957 26%.
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:7

46e minuut.
Icardi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuriata. Icardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cavalluzzi met een snel genomen vrije trap. Daar is Kallionpää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Icardi rent richting de bal. Icardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kopanina speelt de bal door. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich rent richting de bal. Kallionpää onderschept slim de pass. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Doeltrap. Borzyszkowski trapt de bal weg van het doel. Lombrea kopt de bal weg. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lombrea met een sublieme pass. Klungelig pakt Icardi de bal. Icardi draait met de bal, schiet en ... Borzyszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kopanina geeft een lange en hoge pass. Grelich controleert de bal met de borst. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää schiet op doel. Borzyszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:8

57e minuut.
Kopanina speelt de bal door. Michnowicz probeert de bal met de borst te controleren. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea passt de bal zonder na te denken. Icardi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nagi is nu in balbezit. Kallionpää onderschept slim de pass. Kallionpää speelt de bal door. Icardi rent richting de bal. Icardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:9

60e minuut.
Michnowicz is nu in balbezit. Michnowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piepiórka de bal. Icardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Icardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Lombrea de bal. Lombrea passt de bal in één keer door. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:10

64e minuut.
Michnowicz geeft een lange en hoge pass. Kopanina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kallionpää de bal. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kopanina geeft een lange en hoge pass. Grelich heeft problemen om de bal te vangen. Icardi rent richting de bal. Icardi schiet op doel. Borzyszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:11

69e minuut.
Grelich geeft de bal voor. Michnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowicz geeft de bal voor. Icardi rent richting de bal. Icardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:12

70e minuut.
Icardi is nu in balbezit. Icardi passt de bal met de wreef. Kopanina met een sublieme pass. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borzyszkowski probeert naar een medespeler te passen. Siemieniuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kallionpää de bal. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nagi kopt de bal weg. Kaliciński probeert de bal aan de voet te houden. Lombrea met een sublieme pass. Icardi is nu in balbezit. Icardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cavalluzzi speelt de bal door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea passt de bal met de wreef. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää passt de bal zonder na te denken. Daar is Icardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombrea rent richting de bal. Lombrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Kaliciński de bal. Icardi rent richting de bal. Lombrea geeft een lange en hoge pass. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Borzyszkowski bokst de bal weg.

85e minuut.
Piepiórka geeft de bal voor. Cavalluzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalluzzi geeft de bal voor. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea schiet op doel. Borzyszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Kallionpää kopt de bal weg. Daar is Lombrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombrea probeert naar een medespeler te passen. Icardi rent richting de bal. Icardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:13

89e minuut.
Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea passt de bal in één keer door. Icardi is nu in balbezit. Icardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEGESZ SZMEGESZ 91%, HKS Hutnik 1957 9%.
TEGESZ SZMEGESZ - HKS Hutnik 1957 0:14