Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0029
  • Stadion: Z Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8630
Z GKS Gocław
Eva Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.1 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kujawski kopt de bal weg. Daar is Rarok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Silnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Silnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ebel is nu in balbezit. Ebel geeft een hoge lob. Rarok is nu in balbezit. Silnicki onderschept slim de pass. Silnicki geeft een lange en hoge pass. Anyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Małaniak heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Rąbek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - GKS Gocław 1:0

7e minuut.
Silnicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lepa komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Mojżysz is nu in balbezit. Rąbek onderschept slim de pass. Rąbek met een sublieme pass. Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mojżysz rent richting de bal. Mojżysz passt de bal zonder na te denken. Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - GKS Gocław 2:0

27e minuut.
Gackowski speelt de bal door. Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot geeft de bal voor. Rąbek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kujawski rent richting de bal. Kujawski geeft een hoge lob. Małaniak is nu in balbezit. Rąbek onderschept slim de pass. Rąbek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ebel haalt uit met een fantastische trap. Rarok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa draait met de bal, schiet en ... Anyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - GKS Gocław 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z 39%, GKS Gocław 61%.
Z - GKS Gocław 3:0

53e minuut.
Kozanecki geeft de bal voor. Ebel is nu in balbezit. Kozanecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kozanecki krijgt een gele kaart. Ebel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dziamgot neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - GKS Gocław 4:0

57e minuut.
Klungelig pakt Mojżysz de bal. Lepa rent richting de bal. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa verovert de bal door een tackle van achteren. Lepa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gackowski kopt de bal weg. Rarok is nu in balbezit. Met opzet legt Dziamgot zijn tegenspeler op de grond. Dziamgot krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Małaniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziamgot met een snelle inworp. Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebel met de inworp. Rąbek rent richting de bal. Rąbek draait met de bal, schiet en ... Anyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - GKS Gocław 5:0

82e minuut.
Wawrzynkiewicz speelt de bal door. Lepa is nu in balbezit. Lepa passt de bal met de wreef. Rąbek is nu in balbezit. Rąbek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aksakal verovert de bal door een tackle van achteren. Aksakal geeft de bal voor. Rąbek rent richting de bal. Rąbek draait met de bal, schiet en ... Anyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - GKS Gocław 6:0

90e minuut.
Kujawski passt de bal met de wreef. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot passt de bal met de wreef. Lepa rent richting de bal. Lepa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z 23%, GKS Gocław 77%.
Z - GKS Gocław 6:0