Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Swadowiec Tęcza Zendek
Normal3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner is nu in balbezit. Dąbal is nu in balbezit. Dąbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - Tęcza Zendek 1:0

3e minuut.
Redlewski met de inworp. Dąbal is nu in balbezit. Dąbal met een sublieme pass. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rózga speelt de bal door. Lato is nu in balbezit. Lato met een sublieme pass. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak schiet op doel. Konojadzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Szałajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda geeft een hoge lob. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner schiet op doel. Przewoźniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Radziejowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchta rent richting de bal. Buchta geeft de bal voor. Kirsner rent richting de bal. Kirsner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - Tęcza Zendek 2:0

17e minuut.
Daar is Radziejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski is nu in balbezit. Jankowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jankowiak passt de bal zonder na te denken. Fredyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski maakt een afschuwelijke overtreding. Redlewski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bronskowski kopt de bal weg. Lato is nu in balbezit. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Radziejowski probeert de bal aan de voet te houden. Konojadzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - Tęcza Zendek 2:1

22e minuut.
Macek probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczak is nu in balbezit. Mikołajczak speelt de bal door. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Trochimiuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lamch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak schiet op doel. Lamch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Swadowiec - Tęcza Zendek 2:2

35e minuut.
Radziejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbal is nu in balbezit. Dąbal passt de bal met de wreef. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner haalt uit met een fantastische trap. Przewoźniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bulanda speelt de bal door. Wojdyło probeert naar een medespeler te passen. Dąbal rent richting de bal. Kirsner rent richting de bal. Kirsner draait met de bal, schiet en ... Przewoźniak bokst de bal weg.

41e minuut.
Wojdyło geeft een lange en hoge pass. Uzdowski heeft problemen om de bal te vangen. Kirsner rent richting de bal. Kirsner haalt uit met een fantastische trap. Przewoźniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - Tęcza Zendek 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Swadowiec 51%, Tęcza Zendek 49%.
Iskra Swadowiec - Tęcza Zendek 3:2

46e minuut.
Nyc komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Wysocki kopt de bal weg. Inworp. Wojdyło met een snelle inworp. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbal geeft de bal voor. Przewoźniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - Tęcza Zendek 4:2

54e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak rent richting de bal. Lato rent richting de bal. Lato draait met de bal, schiet en ... Lamch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Trochimiuk verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Redlewski neemt de hoekschop. Mikołajczak springt en kopt de bal. Jankowiak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - Tęcza Zendek 4:3

73e minuut.
Rózga passt de bal in één keer door. Fredyk rent richting de bal. Fredyk passt de bal met de wreef. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bulanda onderschept slim de pass. Bulanda met een sublieme pass. Macek speelt de bal door. Lato rent richting de bal. Lato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konojadzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lato is nu in balbezit. Lato speelt de bal door. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Trochimiuk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Redlewski zal de hoekschop nemen. Konojadzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Swadowiec 56%, Tęcza Zendek 44%.
Iskra Swadowiec - Tęcza Zendek 4:3