Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bogota Dzieci Góry
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Felsztyński rent richting de bal. Andruszczak onderschept slim de pass. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kanarski haalt uit met een fantastische trap. Małyszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Krzaklewski speelt de bal door. Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński passt de bal in één keer door. Cegła is nu in balbezit. Cegła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Krzaklewski onderschept slim de pass. Felsztyński kan de bal niet met de borst controleren. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stefanowicz de bal onder controle te krijgen. Mirwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Biaduń geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knizia met de inworp. Daar is Redes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzaklewski heeft problemen om de bal te vangen. Krzaklewski probeert naar een medespeler te passen. Kanarski is nu in balbezit. Kanarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tarasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak passt de bal zonder na te denken. Kanarski is nu in balbezit. Kanarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Felsztyński kopt de bal weg. Krzaklewski rent richting de bal. Cegła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cegła krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bogota 56%, Dzieci Góry 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bogota - Dzieci Góry 0:0

51e minuut.
Buzała heeft problemen om de bal te vangen. Cegła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegła passt de bal in één keer door. Buzała is nu in balbezit. Buzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bogota - Dzieci Góry 1:0

59e minuut.
Felsztyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kubatek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Andruszczak met een sublieme pass. Kanarski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarasiewicz. Tarasiewicz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Jeleń speelt de bal door. Cegła rent richting de bal. Cegła met een sublieme pass. Klungelig pakt Buzała de bal. Buzała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bogota 54%, Dzieci Góry 46%.
FC Bogota - Dzieci Góry 1:0