Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0029
  • Stadion: El Topo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1589
El Topo Stepujące Kopacze
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Karczmarzyk passt de bal in één keer door. Obszański rent richting de bal. Obszański passt de bal in één keer door. Bystroń is nu in balbezit. Bystroń schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kliś onderschept slim de pass. Kliś passt de bal zonder na te denken. Ścianka rent richting de bal. Żurawek onderschept slim de pass. Żurawek haalt uit met een fantastische trap. Zabłocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Grędkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Grędkiewicz geeft de bal voor. Miszewski heeft problemen om de bal te vangen. Bystroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystroń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Miszewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karczmarzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obszański rent richting de bal. Obszański geeft een lange en hoge pass. Kurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurek probeert naar een medespeler te passen. Kliś kopt de bal weg. Daar is Ścianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Trybulski de bal. Obszański rent richting de bal. Obszański passt de bal zonder na te denken. Bystroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystroń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Topo 55%, Stepujące Kopacze 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Topo - Stepujące Kopacze 0:0

47e minuut.
Bystroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystroń speelt de bal door. Obszański is nu in balbezit. Obszański haalt uit met een fantastische trap. Kurek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Topo - Stepujące Kopacze 1:0

58e minuut.
Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka passt de bal met de wreef. Obszański is nu in balbezit. Obszański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Miszewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
El Topo - Stepujące Kopacze 2:0

73e minuut.
Kaszczyszyn passt de bal met de wreef. Bystroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybulski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trybulski krijgt een gele kaart. Bystroń raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bystroń kan niet meer verder spelen. Beczek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Topo 36%, Stepujące Kopacze 64%.
El Topo - Stepujące Kopacze 2:0