Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Zendek GKS Gocław
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Doradca verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga met een sublieme pass. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda verovert de bal door een tackle van achteren. Żmuda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bronskowski met een sublieme pass. Inworp. Kulisz met een snelle inworp. Pietruszka controleert de bal met de borst. Pietruszka geeft een lange en hoge pass. Przewoźniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Zendek - GKS Gocław 0:1

15e minuut.
Mikołajczak is nu in balbezit. Mikołajczak probeert naar een medespeler te passen. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Sobczyk probeert de bal aan de voet te houden. Anyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mikołajczak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rarok de bal. Rarok geeft een lange en hoge pass. Uzdowski is nu in balbezit. Żmuda onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato met een sublieme pass. Klungelig pakt Jankowiak de bal. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kulisz rent richting de bal. Lato rent richting de bal. Mikołajczak met een sublieme pass. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Zendek 51%, GKS Gocław 49%.
Tęcza Zendek - GKS Gocław 0:1

46e minuut.
Żmuda met een sublieme pass. Bryk rent richting de bal. Jankowiak rent richting de bal. Lato rent richting de bal. Lato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tęcza Zendek - GKS Gocław 1:1

60e minuut.
Kozanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kozanecki passt de bal in één keer door. Rózga met een sublieme pass. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Anyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pietruszka kan de bal niet met de borst controleren. Mikołajczak is nu in balbezit. Mikołajczak passt de bal met de wreef. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Zendek - GKS Gocław 2:1

73e minuut.
Lato is nu in balbezit. Lato met een sublieme pass. Klungelig pakt Sobczyk de bal. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Zendek 38%, GKS Gocław 62%.
Tęcza Zendek - GKS Gocław 2:1