Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fioletowa Armia FC Bogota
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 23.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Kulawik probeert naar een medespeler te passen. Leśnodorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnodorski geeft de bal voor. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Ślepowron geeft een lange en hoge pass. Kubatek is nu in balbezit. Wadas verovert de bal door een tackle van achteren. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes is nu in balbezit. Kulawik speelt de bal door. Buzała rent richting de bal. Buzała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fioletowa Armia 47%, FC Bogota 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fioletowa Armia - FC Bogota 0:0

52e minuut.
Lulek met de inworp. Daar is Kulawik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cegła. Cegła krijgt een gele kaart. Kulawik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Daar is Kulawik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz met een sublieme pass. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała draait met de bal, schiet en ... Tyburski bokst de bal weg.

66e minuut.
Cegła verovert de bal door een tackle van achteren. Cegła passt de bal zonder na te denken. Buzała rent richting de bal. Buzała draait met de bal, schiet en ... Tyburski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fioletowa Armia - FC Bogota 0:1

70e minuut.
Leśnodorski is nu in balbezit. Tarasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasiewicz speelt de bal door. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cegła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegła passt de bal met de wreef. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grodzicki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fioletowa Armia - FC Bogota 0:2

86e minuut.
Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes rent richting de bal. Lulek maakt een afschuwelijke overtreding. Redes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Redes kan niet meer verder spelen. Dyrcz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fioletowa Armia 45%, FC Bogota 55%.
Fioletowa Armia - FC Bogota 0:2