Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Gocław Iskra Swadowiec
Normal Tactiek Normal4
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.2
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Nyc rent richting de bal. Nyc passt de bal in één keer door. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner draait met de bal, schiet en ... Anyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Gocław - Iskra Swadowiec 0:1

8e minuut.
Wojdyło passt de bal in één keer door. Daar is Kirsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc onderschept slim de pass. Nyc draait met de bal, schiet en ... Anyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Fredyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk onderschept slim de pass. Di Geso begaat een overtreding. Di Geso krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaniak geeft de bal voor. Jaroszuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kirsner de bal. Kirsner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Anyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Nyc kopt de bal weg. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc onderschept slim de pass. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner schiet op doel. Anyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Buchta speelt de bal door. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner passt de bal met de wreef. Daar is Nyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bryk rent richting de bal. Trochimiuk onderschept slim de pass. Trochimiuk speelt de bal door. Kirsner rent richting de bal. Kirsner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Gocław 72%, Iskra Swadowiec 28%.
GKS Gocław - Iskra Swadowiec 0:1

53e minuut.
Macek met een sublieme pass. Nyc is nu in balbezit. Nyc met een sublieme pass. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Gocław - Iskra Swadowiec 0:2

57e minuut.
Inworp. Fredyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Geso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kirsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wojdyło onderschept slim de pass. Nyc is nu in balbezit. Nyc met een sublieme pass. Kirsner rent richting de bal. Kirsner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Gocław - Iskra Swadowiec 0:3

66e minuut.
Trochimiuk probeert naar een medespeler te passen. Nyc rent richting de bal. Nyc passt de bal in één keer door. Daar is Kirsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsner draait met de bal, schiet en ... Anyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Fredyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredyk geeft een hoge lob. Małaniak probeert de bal aan de voet te houden. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Macek passt de bal met de wreef. Mojżysz rent richting de bal. Mojżysz passt de bal in één keer door. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Kozanecki de bal. Kozanecki speelt de bal door. Di Geso met een sublieme pass. Nyc is nu in balbezit. Nyc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Gocław 68%, Iskra Swadowiec 32%.
GKS Gocław - Iskra Swadowiec 0:3