Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bogota Skarpa Toruń
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.9
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Charłampowicz rent richting de bal. Bartoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszek met een sublieme pass. Buzała is nu in balbezit. Buzała haalt uit met een fantastische trap. Soporek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

5e minuut.
Charłampowicz probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz passt de bal met de wreef. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Dyrcz de bal. Pakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakos passt de bal met de wreef. Buśkiewicz rent richting de bal. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sarnat onderschept slim de pass. Sarnat passt de bal zonder na te denken. Buzała heeft problemen om de bal te vangen. Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bogota - Skarpa Toruń 1:0

30e minuut.
Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft de bal voor. Buśkiewicz rent richting de bal. Klungelig pakt Buśkiewicz de bal. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubatek met de inworp. Daar is Sarnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarnat speelt de bal door. Charłampowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Charłampowicz met de inworp. Bartoszek rent richting de bal. Sarnat verovert de bal door een tackle van achteren. Sarnat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubatek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarnat met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bogota 37%, Skarpa Toruń 63%.
FC Bogota - Skarpa Toruń 1:0

50e minuut.
Łysiak geeft de bal voor. Tarasiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Charłampowicz de bal onder controle te krijgen. Buzała is nu in balbezit. Buzała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Soporek met een harde bal richting middenveld. Zięba kopt de bal weg. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bogota - Skarpa Toruń 2:0

67e minuut.
Kubatek passt de bal met de wreef. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz geeft een lange en hoge pass. Charłampowicz rent richting de bal. Charłampowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tarasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasiewicz met een sublieme pass. Buzała rent richting de bal. Sarnat is nu in balbezit. Sarnat schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Malarski met de inworp. Pakos rent richting de bal. Pakos passt de bal met de wreef. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bogota 43%, Skarpa Toruń 57%.
FC Bogota - Skarpa Toruń 2:0