Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Berety Stepujące Kopacze
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Staszczyk passt de bal zonder na te denken. Kliś is nu in balbezit. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś verovert de bal door een tackle van achteren. Kliś probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Górkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ząbek met een snelle inworp. Anioła is nu in balbezit. Anioła geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zmartwiony rent richting de bal. Żurawek onderschept slim de pass. Żurawek met een sublieme pass. Kliś rent richting de bal. Kliś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ząbek met de inworp. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon draait met de bal, schiet en ... Kurek bokst de bal weg.

38e minuut.
Tokarz verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarz passt de bal met de wreef. Wojtyła rent richting de bal. Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Berety 46%, Stepujące Kopacze 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Berety - Stepujące Kopacze 0:0

50e minuut.
Górkiewicz passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ząbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anioła rent richting de bal. Anioła geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Anioła is nu in balbezit. Anioła passt de bal zonder na te denken. Karamon rent richting de bal. Karamon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Berety - Stepujące Kopacze 1:0

74e minuut.
Skibniewski geeft de bal voor. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony geeft een lange en hoge pass. Karamon rent richting de bal. Karamon schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Berety 38%, Stepujące Kopacze 62%.
CF Berety - Stepujące Kopacze 1:0