Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzieci Góry GKS Gocław
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kulisz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madera met de inworp. Klungelig pakt Andruszczak de bal. Andruszczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kozanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojżysz met een sublieme pass. Sobczyk probeert de bal met de borst te controleren. Anyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka geeft de bal voor. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda draait met de bal, schiet en ... Mirwa bokst de bal weg.

15e minuut.
Żmuda verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowicz is nu in balbezit. Żmuda onderschept slim de pass. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. Mirwa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Madera is nu in balbezit. Madera geeft een lange en hoge pass. Kozanecki kopt de bal weg. Kanarski is nu in balbezit. Kanarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Małaniak kopt de bal weg. Anyż bokst de bal weg.

19e minuut.
Mojżysz speelt de bal door. Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski geeft een lange en hoge pass. Żmuda rent richting de bal. Żmuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzieci Góry - GKS Gocław 0:1

41e minuut.
Jeleń geeft een hoge lob. Inworp. Pietruszka met een snelle inworp. Bryk is nu in balbezit. Bryk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mojżysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak onderschept slim de pass. Andruszczak passt de bal zonder na te denken. Daar is Kanarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Krzaklewski speelt de bal door. Kanarski rent richting de bal. Kulisz begaat een overtreding. Kulisz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzieci Góry 59%, GKS Gocław 41%.
Dzieci Góry - GKS Gocław 0:1

64e minuut.
Biaduń kan de bal niet met de borst controleren. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk is nu in balbezit. Bryk haalt uit met een fantastische trap. Mirwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzieci Góry - GKS Gocław 0:2

69e minuut.
Kozanecki geeft een lange en hoge pass. Pionek rent richting de bal. Kobusinski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobusinski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Pietruszka probeert de bal met de borst te controleren. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka onderschept slim de pass. Pietruszka geeft de bal voor. Żmuda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz geeft een lange en hoge pass. Żmuda rent richting de bal. Żmuda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzieci Góry 47%, GKS Gocław 53%.
Dzieci Góry - GKS Gocław 0:2