Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Swadowiec CF Berety
Normal4 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Zmartwiony geeft een hoge lob. Macek kopt de bal weg. Tokarz heeft problemen om de bal te vangen. Dąbal verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Di Geso passt de bal in één keer door. Kirsner rent richting de bal. Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner onderschept slim de pass. Kirsner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Buchta rent richting de bal. Buchta geeft de bal voor. Klungelig pakt Mniś de bal. Kirsner rent richting de bal. Kirsner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Macek onderschept slim de pass. Macek passt de bal zonder na te denken. Tokarz rent richting de bal. Kirsner verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bulanda speelt de bal door. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony maakt een afschuwelijke overtreding. Zmartwiony krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Wrona heeft problemen om de bal te vangen. Wojdyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyło probeert naar een medespeler te passen. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dąbal is nu in balbezit. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner schiet op doel. Mniś probeert de bal aan de voet te houden. Składak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - CF Berety 1:0

31e minuut.
Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbal onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wieprzęć. Dąbal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Geso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Zątek trapt de bal weg van het doel. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek geeft een hoge lob. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbal draait met de bal, schiet en ... Składak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Swadowiec 22%, CF Berety 78%.
Iskra Swadowiec - CF Berety 1:0

49e minuut.
Macek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radziejowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Zmartwiony de bal. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski passt de bal zonder na te denken. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Di Geso kopt de bal weg. Dąbal is nu in balbezit. Dąbal passt de bal in één keer door. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dąbal rent richting de bal. Dąbal passt de bal zonder na te denken. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - CF Berety 2:0

65e minuut.
Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Geso verovert de bal door een tackle van achteren. Di Geso probeert naar een medespeler te passen. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner draait met de bal, schiet en ... Składak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Składak trapt de bal weg. Fredyk kopt de bal weg. Dąbal is nu in balbezit. Dąbal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Swadowiec 31%, CF Berety 69%.
Iskra Swadowiec - CF Berety 2:0