Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comeback United Tęcza Zendek
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 22.4
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Redlewski met een snelle inworp. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato passt de bal in één keer door. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback United - Tęcza Zendek 0:1

17e minuut.
Wcześniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bury rent richting de bal. Szałajko verovert de bal door een tackle van achteren. Lato is nu in balbezit. Lato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback United - Tęcza Zendek 0:2

20e minuut.
Szczodrowski kopt de bal weg. Mikołajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pobłocki. Pobłocki krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klungelig pakt Szałajko de bal. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak passt de bal zonder na te denken. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Pobłocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wielgusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bury krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Połącarz trapt de bal weg van het doel. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota geeft de bal voor. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback United - Tęcza Zendek 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback United 71%, Tęcza Zendek 29%.
Comeback United - Tęcza Zendek 0:3

51e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Speichler geeft een lange en hoge pass. Rózga kopt de bal weg. Klungelig pakt Jankowiak de bal. Jankowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback United - Tęcza Zendek 0:4

58e minuut.
Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski probeert naar een medespeler te passen. Uzdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback United - Tęcza Zendek 1:4

66e minuut.
Pobłocki passt de bal in één keer door. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga passt de bal in één keer door. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rózga onderschept slim de pass. Rózga speelt de bal door. Neros controleert de bal met de borst. Jankowiak onderschept slim de pass. Jankowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wielgusiak geeft een lange en hoge pass. Speichler geeft een hoge lob. Wielgusiak heeft problemen om de bal te vangen. Pobłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobłocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Uzdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzdowski geeft een lange en hoge pass. Lato kopt de bal weg. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback United - Tęcza Zendek 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback United 55%, Tęcza Zendek 45%.
Comeback United - Tęcza Zendek 1:5