Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Swadowiec Fioletowa Armia
Normal4 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Lizer is nu in balbezit. Bulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Bulanda probeert naar een medespeler te passen. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Lulek probeert de bal aan de voet te houden. Buchta geeft de bal voor. Daar is Grodzicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - Fioletowa Armia 1:0

18e minuut.
Grodzicki geeft een hoge lob. Inworp. Wojdyło met de inworp. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tyburski trapt de bal weg. Di Geso kopt de bal weg. Klungelig pakt Kirsner de bal. Dąbal rent richting de bal. Dąbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - Fioletowa Armia 2:0

28e minuut.
Tyburski probeert naar een medespeler te passen. Radziejowski kopt de bal weg. Dąbal is nu in balbezit. Kirsner rent richting de bal. Kirsner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tyburski trapt de bal weg. Di Geso kopt de bal weg. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner draait met de bal, schiet en ... Tyburski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - Fioletowa Armia 3:0

34e minuut.
Rupiński met een harde bal richting middenveld. Di Geso kopt de bal weg. Jamka probeert de bal met de borst te controleren. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Swadowiec 35%, Fioletowa Armia 65%.
Iskra Swadowiec - Fioletowa Armia 3:0

49e minuut.
Di Geso kopt de bal weg. Daar is Dąbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśnodorski rent richting de bal. Dąbal onderschept slim de pass. Dąbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Di Geso is nu in balbezit. Di Geso geeft een lange en hoge pass. Konowalski is nu in balbezit. Kirsner verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsner schiet op doel. Tyburski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Radziejowski is nu in balbezit. Radziejowski speelt de bal door. Di Geso speelt de bal door. Dąbal rent richting de bal. Dąbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Leśnodorski de bal. Dąbal verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbal passt de bal met de wreef. Kirsner rent richting de bal. Kirsner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wadas rent richting de bal. Di Geso verovert de bal door een tackle van achteren. Di Geso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kirsner de bal. Kirsner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Swadowiec - Fioletowa Armia 4:0

86e minuut.
Kirsner probeert de bal aan de voet te houden. Dąbal is nu in balbezit. Dąbal passt de bal met de wreef. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner schiet op doel. Tyburski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Swadowiec 31%, Fioletowa Armia 69%.
Iskra Swadowiec - Fioletowa Armia 4:0