Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stepujące Kopacze Dzieci Góry
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Żurawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeleń is nu in balbezit. Żurawek onderschept slim de pass. Kliś is nu in balbezit. Kliś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła passt de bal in één keer door. Kanarski is nu in balbezit. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek rent richting de bal. Kliś is nu in balbezit. Kliś haalt uit met een fantastische trap. Mirwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stepujące Kopacze - Dzieci Góry 1:0

22e minuut.
Skibniewski heeft problemen om de bal te vangen. Skibniewski met een sublieme pass. Żurawek is nu in balbezit. Kliś rent richting de bal. Kliś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stepujące Kopacze 38%, Dzieci Góry 62%.
Stepujące Kopacze - Dzieci Góry 1:0

58e minuut.
Madera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ślęzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęzak geeft een hoge lob. Paradys heeft problemen om de bal te vangen. Kurek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stepujące Kopacze - Dzieci Góry 1:1

72e minuut.
Ślęzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trybulski is nu in balbezit. Andruszczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Andruszczak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś rent richting de bal. Żurawek speelt de bal door. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stepujące Kopacze - Dzieci Góry 2:1

75e minuut.
Ślęzak is nu in balbezit. Ślęzak geeft een lange en hoge pass. Górkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kanarski is nu in balbezit. Kanarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stepujące Kopacze - Dzieci Góry 2:2

84e minuut.
Jeleń rent richting de bal. Żurawek onderschept slim de pass. Żurawek passt de bal in één keer door. Kliś is nu in balbezit. Kliś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stepujące Kopacze 40%, Dzieci Góry 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stepujące Kopacze - Dzieci Góry 2:2