Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Topo Stal Głowno
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Gajdzis passt de bal met de wreef. Skrzyniecki probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Weselik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Karczmarzyk met de inworp. Obszański rent richting de bal. Szwech rent richting de bal. Obszański verovert de bal door een tackle van achteren. Obszański geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kaszczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaszczyszyn. Kaszczyszyn krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Gajdzis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karczmarzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obszański geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Skrzyniecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karczmarzyk met de inworp. Obszański is nu in balbezit. Obszański geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Topo 48%, Stal Głowno 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Topo - Stal Głowno 0:0

47e minuut.
Dwulicy rent richting de bal. Obszański verovert de bal door een tackle van achteren. Obszański speelt de bal door. Bystroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystroń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaszczyszyn. Kaszczyszyn krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Górka rent richting de bal. Górka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ilis de bal. Szwech is nu in balbezit. Szwech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gajdzis rent richting de bal. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy geeft een lange en hoge pass. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Topo 52%, Stal Głowno 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Topo - Stal Głowno 0:0