Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comeback United Dzieci Góry
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Speichler geeft de bal voor. Sarnat is nu in balbezit. Wcześniak is nu in balbezit. Sarnat verovert de bal door een tackle van achteren. Sarnat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczodrowski met een sublieme pass. Pobłocki is nu in balbezit. Pobłocki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mirwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ślęzak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślęzak met een snelle inworp. Andruszczak geeft de bal voor. Kanarski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ciemnota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuświk komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kraśnicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślęzak met de inworp. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wcześniak probeert de bal met de borst te controleren. Wcześniak met een sublieme pass. Bury is nu in balbezit. Bury heeft problemen om de bal te vangen. Bury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback United 62%, Dzieci Góry 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Comeback United - Dzieci Góry 0:0

52e minuut.
Andruszczak met een sublieme pass. Ślęzak rent richting de bal. Ślęzak speelt de bal door. Kanarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback United - Dzieci Góry 0:1

71e minuut.
Wislocki speelt de bal door. Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak geeft een lange en hoge pass. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Stefanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Tabaka de bal. Kanarski rent richting de bal. Kanarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback United - Dzieci Góry 0:2

82e minuut.
Sarnat passt de bal in één keer door. Kanarski is nu in balbezit. Wcześniak onderschept slim de pass. Andruszczak onderschept slim de pass. Andruszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Neros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sarnat met de inworp. Kanarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarski haalt uit met een fantastische trap. Karolak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback United 54%, Dzieci Góry 46%.
Comeback United - Dzieci Góry 0:2