Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaszubia Starzyno FC Nazaret
2defmid Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Klungelig pakt Buszka de bal. Buszka speelt de bal door. Daar is Niewiarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewiarowski draait met de bal, schiet en ... Podobiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszubia Starzyno - FC Nazaret 1:0

35e minuut.
Snitko kopt de bal weg. Genca is nu in balbezit. Genca passt de bal in één keer door. Kiepura rent richting de bal. Kiepura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszubia Starzyno 49%, FC Nazaret 51%.
Kaszubia Starzyno - FC Nazaret 1:0

49e minuut.
Buszka verovert de bal door een tackle van achteren. Mleczarz geeft een hoge lob. Niewiarowski kopt de bal weg. Białas rent richting de bal. Białas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Białas is nu in balbezit. Białas geeft de bal voor. Klungelig pakt Goszczyc de bal. Niepiekło is nu in balbezit. Niepiekło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ślęziak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brożyna met een snelle inworp. Klungelig pakt Buszka de bal. Buszka passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Niepiekło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Buszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buszka passt de bal zonder na te denken. Daar is Niewiarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewiarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszubia Starzyno - FC Nazaret 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszubia Starzyno 27%, FC Nazaret 73%.
Kaszubia Starzyno - FC Nazaret 2:0