Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0030
  • Stadion: Pozdro Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1976
Pozdro Fc Widzew Zgierz
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 22.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Żelazowski probeert de bal aan de voet te houden. Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa is nu in balbezit. Chraca rent richting de bal. Chraca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tyma rent richting de bal. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Żelazowski is nu in balbezit. Żelazowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Więcek geeft de bal voor. Inworp. Raczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chraca rent richting de bal. Chraca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hajducki probeert naar een medespeler te passen. Dzigoński is nu in balbezit. Dzigoński met een sublieme pass. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak schiet op doel. Czapiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Filar rent richting de bal. Żelazowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Tyma is nu in balbezit. Tyma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hajducki probeert naar een medespeler te passen. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk passt de bal zonder na te denken. Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro 47%, Fc Widzew Zgierz 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pozdro - Fc Widzew Zgierz 0:0

72e minuut.
Więcek controleert de bal met de borst. Więcek geeft de bal voor. Dybula heeft problemen om de bal te vangen. Żelazowski is nu in balbezit. Żelazowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro - Fc Widzew Zgierz 0:1

76e minuut.
Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski passt de bal in één keer door. Tyma rent richting de bal. Tyma draait met de bal, schiet en ... Szala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro - Fc Widzew Zgierz 0:2

88e minuut.
Szala probeert naar een medespeler te passen. Machniak kopt de bal weg. Bielawa is nu in balbezit. Chraca rent richting de bal. Chraca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro 67%, Fc Widzew Zgierz 33%.
Pozdro - Fc Widzew Zgierz 0:2