Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Widzew Zgierz UTD Kompania
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Hołowczyc is nu in balbezit. Hołowczyc passt de bal in één keer door. Morozowski is nu in balbezit. Żelazowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelazowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Hajducki met de inworp. Żelazowski rent richting de bal. Morozowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żelazowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sutryk neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Widzew Zgierz - UTD Kompania 1:0

6e minuut.
Korczyk rent richting de bal. Korczyk probeert naar een medespeler te passen. Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski draait met de bal, schiet en ... Burczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Warzycha onderschept slim de pass. Więcek onderschept slim de pass. Więcek passt de bal in één keer door. Tyma is nu in balbezit. Tyma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hajducki rent richting de bal. Hajducki passt de bal met de wreef. Bęben rent richting de bal. Bęben haalt uit met een fantastische trap. Goliński probeert de bal aan de voet te houden. Czapiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purgał rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sutryk kopt de bal weg. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzycha verovert de bal door een tackle van achteren. Żelazowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelazowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Widzew Zgierz - UTD Kompania 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Widzew Zgierz 37%, UTD Kompania 63%.
Fc Widzew Zgierz - UTD Kompania 2:0

52e minuut.
Goliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tasak rent richting de bal. Hajducki begaat een overtreding. Tasak raakt geblesseerd tijdens het duel. Morozowski komt bij de bal en schiet. Czapiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hołowczyc haalt uit met een fantastische trap. Czapiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Widzew Zgierz - UTD Kompania 2:1

66e minuut.
Klungelig pakt Sośnicki de bal. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk met een sublieme pass. Tyma rent richting de bal. Tyma schiet op doel. Rekowski bokst de bal weg.

67e minuut.
Bęben rent richting de bal. Więcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęben verovert de bal door een tackle van achteren. Bęben heeft problemen om de bal te vangen. Bęben schiet op doel. Czapiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. Draba rent richting de bal. Draba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hołowczyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hołowczyc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Żelazowski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hajducki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski geeft een lange en hoge pass. Rekowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Głowacki is nu in balbezit. Korczyk rent richting de bal. Głowacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Głowacki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Widzew Zgierz 44%, UTD Kompania 56%.
Fc Widzew Zgierz - UTD Kompania 2:1