Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0030
  • Stadion: Pozdro Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2558
Pozdro Sami Swoi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Daar is Andruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik probeert naar een medespeler te passen. Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chraca kopt de bal weg. Klungelig pakt Filar de bal. Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór haalt uit met een fantastische trap. Szala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Machniak met een sublieme pass. Załuski rent richting de bal. Kocór tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocór krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Herbski geeft een lange en hoge pass. Ambrozik rent richting de bal. Filar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambrozik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ambrozik kan niet meer verder spelen. Paszulewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro 54%, Sami Swoi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pozdro - Sami Swoi 0:0

49e minuut.
Filar is nu in balbezit. Klonowski onderschept slim de pass. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski onderschept slim de pass. Klonowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Raczek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ząbecki komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dybula passt de bal in één keer door. Filar rent richting de bal. Klonowski maakt een afschuwelijke overtreding. Klonowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki speelt de bal door. Paszulewicz is nu in balbezit. Chraca rent richting de bal. Chraca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Koziorzębski speelt de bal door. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki met een sublieme pass. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Moszkiewicz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kocór rent richting de bal. Kocór passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Filar de bal onder controle te krijgen. Kocór rent richting de bal. Kocór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro - Sami Swoi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro 54%, Sami Swoi 46%.
Pozdro - Sami Swoi 0:1