Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sami Swoi Fc Widzew Zgierz
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Koziorzębski geeft de bal voor. Inworp. Korczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Więcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek geeft een hoge lob. Boczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żelazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Boczkowski speelt de bal door. Seniw is nu in balbezit. Gerwazy is nu in balbezit. Seniw onderschept slim de pass. Seniw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Więcek met een sublieme pass. Hajducki rent richting de bal. Hajducki met een sublieme pass. Żelazowski is nu in balbezit. Żelazowski draait met de bal, schiet en ... Moszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Korczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyma is nu in balbezit. Warnke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Warnke krijgt een gele kaart. Tyma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sutryk neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sami Swoi - Fc Widzew Zgierz 0:1

42e minuut.
Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński geeft de bal voor. Daar is Rzeźniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sami Swoi - Fc Widzew Zgierz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sami Swoi 46%, Fc Widzew Zgierz 54%.
Sami Swoi - Fc Widzew Zgierz 0:2

60e minuut.
Paszulewicz passt de bal met de wreef. Andruszko geeft een lange en hoge pass. Goliński rent richting de bal. Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Seniw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Paszulewicz is nu in balbezit. Więcek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paszulewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paszulewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boczkowski kopt de bal weg. Seniw is nu in balbezit. Seniw schiet op doel. Paal! Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koziorzębski. Koziorzębski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski geeft een hoge lob. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sami Swoi - Fc Widzew Zgierz 1:2

87e minuut.
Dzigoński passt de bal met de wreef. Goliński rent richting de bal. Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Seniw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sami Swoi 46%, Fc Widzew Zgierz 54%.
Sami Swoi - Fc Widzew Zgierz 1:2