Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0030
  • Stadion: Szychta Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4428
Grubiorze UTD Kompania
Power vol1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Kordalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kordalski geeft een hoge lob. Ryabushkin probeert naar een medespeler te passen. Popara is nu in balbezit. Popara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - UTD Kompania 1:0

9e minuut.
Ryabushkin geeft een hoge lob. Daar is Burczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olhagaray is nu in balbezit. Olhagaray haalt uit met een fantastische trap. Rekowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - UTD Kompania 2:0

10e minuut.
Condrea onderschept slim de pass. Condrea passt de bal met de wreef. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - UTD Kompania 3:0

13e minuut.
Condrea geeft de bal voor. Burczyk probeert de bal met de borst te controleren. Olhagaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Olhagaray schiet op doel. Rekowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kenner onderschept slim de pass. Morozowski rent richting de bal. Kenner onderschept slim de pass. Kenner geeft een hoge lob. Olhagaray maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chiculiţă met een sublieme pass. Popara rent richting de bal. Popara met een sublieme pass. Olhagaray is nu in balbezit. Olhagaray haalt uit met een fantastische trap. Rekowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - UTD Kompania 4:0

28e minuut.
Sośnicki geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă speelt de bal door. Kordalski heeft problemen om de bal te vangen. Popara is nu in balbezit. Popara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chiculiţă passt de bal met de wreef. Kordalski is nu in balbezit. Popara rent richting de bal. Kordalski is nu in balbezit. Kordalski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sobieszewski probeert de bal met de borst te controleren. Ryabushkin rent richting de bal. Ryabushkin passt de bal zonder na te denken. Olhagaray heeft problemen om de bal te vangen. Olhagaray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - UTD Kompania 5:0

43e minuut.
Warzycha kopt de bal weg. Kordalski met een sublieme pass. Ryabushkin met een sublieme pass. Olhagaray rent richting de bal. Olhagaray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 24%, UTD Kompania 76%.
Grubiorze - UTD Kompania 5:0

58e minuut.
Condrea verovert de bal door een tackle van achteren. Condrea geeft een hoge lob. Olhagaray is nu in balbezit. Olhagaray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ryabushkin geeft een hoge lob. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara passt de bal zonder na te denken. Olhagaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Olhagaray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - UTD Kompania 6:0

69e minuut.
Daar is Ryabushkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryabushkin geeft de bal voor. Olhagaray heeft problemen om de bal te vangen. Olhagaray schiet op doel. Rekowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - UTD Kompania 7:0

72e minuut.
Sobieszewski geeft een hoge lob. Kenner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kenner geeft een hoge lob. Olhagaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Olhagaray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - UTD Kompania 8:0

74e minuut.
Draba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiculiţă kopt de bal weg. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olhagaray is nu in balbezit. Olhagaray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ryabushkin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popara raakt geblesseerd tijdens het duel. Popara wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - UTD Kompania 9:0

89e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Popara rent richting de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap. Olhagaray springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - UTD Kompania 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 22%, UTD Kompania 78%.
Grubiorze - UTD Kompania 10:0