Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
[L]ZaJaCzKi[L] Sami Swoi
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 20.1
adequate Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Ekiert kopt de bal weg. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski passt de bal in één keer door. Daar is Kocór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocór draait met de bal, schiet en ... Boryna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski met een sublieme pass. Kocór is nu in balbezit. Kocór haalt uit met een fantastische trap. Młynarski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Zdrojewski de bal. Boczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Boczkowski probeert naar een medespeler te passen. Kocór rent richting de bal. Kocór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Smutas rent richting de bal. Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutas onderschept slim de pass. Smutas geeft een lange en hoge pass. Kubisz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zdrojewski geeft een lange en hoge pass. Andruszko is nu in balbezit. Smutas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smutas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kremblewski passt de bal met de wreef. Smutas rent richting de bal. Smutas passt de bal zonder na te denken. Kubisz is nu in balbezit. Kubisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutas verovert de bal door een tackle van achteren. Smutas passt de bal met de wreef. Kubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski speelt de bal door. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisz rent richting de bal. Kubisz haalt uit met een fantastische trap. Moszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Rzeźniczek probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Druciak neemt de hoekschop. Kubisz is nu in balbezit. Kubisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Sami Swoi 1:0

43e minuut.
Oglocki is nu in balbezit. Burczyński onderschept slim de pass. Burczyński met een sublieme pass. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Sami Swoi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [L]ZaJaCzKi[L] 46%, Sami Swoi 54%.
[L]ZaJaCzKi[L] - Sami Swoi 2:0

59e minuut.
Warnke is nu in balbezit. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warnke maakt een afschuwelijke overtreding. Warnke krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdrojewski. Tymrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tymrowski met een snel genomen vrije trap. Kocór rent richting de bal. Kocór draait met de bal, schiet en ... Boryna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Smutas rent richting de bal. Smutas geeft de bal voor. Zdrojewski rent richting de bal. Zdrojewski haalt uit met een fantastische trap. Moszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Sami Swoi 3:0

72e minuut.
Klonowski is nu in balbezit. Klonowski passt de bal met de wreef. Tymrowski is nu in balbezit. Kubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Smutas probeert naar een medespeler te passen. Zdrojewski is nu in balbezit. Kubisz rent richting de bal. Kubisz draait met de bal, schiet en ... Moszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Sami Swoi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [L]ZaJaCzKi[L] 45%, Sami Swoi 55%.
[L]ZaJaCzKi[L] - Sami Swoi 4:0