Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0030
  • Stadion: Pozdro Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2629
Pozdro The Incredibles
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 23.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Machniak is nu in balbezit. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek met een sublieme pass. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Borowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda met een sublieme pass. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pyda verovert de bal door een tackle van achteren. Pyda passt de bal zonder na te denken. Antolak is nu in balbezit. Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz schiet op doel. Szala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro 77%, The Incredibles 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pozdro - The Incredibles 0:0

49e minuut.
Chraca rent richting de bal. Borowski verovert de bal door een tackle van achteren. Raczek verovert de bal door een tackle van achteren. Chraca rent richting de bal. Chraca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro - The Incredibles 1:0

52e minuut.
Antolak rent richting de bal. Wilczek onderschept slim de pass. Wilczek met een sublieme pass. Daar is Wawrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pozdro - The Incredibles 1:1

55e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małysa raakt geblesseerd tijdens het duel. Małysa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ślusarczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Szulca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Załuski rent richting de bal. Załuski probeert naar een medespeler te passen. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Kramski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Małysa is nu in balbezit. Chraca is nu in balbezit. Met opzet legt Małysa zijn tegenspeler op de grond. Chraca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro 46%, The Incredibles 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pozdro - The Incredibles 1:1