Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Swędrnia Chwalęcice Tartatico
433 Tactiek 4-2-2-2
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 26.8
matig Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Mapelli kopt de bal weg. Berny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Pałubicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Tartatico 0:1

5e minuut.
Słoma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balanta met een snelle inworp. Arapa rent richting de bal. Arapa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pałubicki speelt de bal door. Balanta kopt de bal weg. Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pałubicki met een sublieme pass. Balanta kopt de bal weg. Ankowski is nu in balbezit. Arapa rent richting de bal. Arapa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Tartatico 0:2

8e minuut.
Masajada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badura speelt de bal door. Arapa is nu in balbezit. Arapa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Masajada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa verovert de bal door een tackle van achteren. Arapa passt de bal zonder na te denken. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mapelli passt de bal met de wreef. Arapa rent richting de bal. Pałysz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pałysz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Mapelli speelt de bal door. Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa speelt de bal door. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Secchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secchi probeert naar een medespeler te passen. Arapa is nu in balbezit. Arapa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Tartatico 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Swędrnia Chwalęcice 84%, Tartatico 16%.
KS Swędrnia Chwalęcice - Tartatico 0:3

46e minuut.
Seifenstein komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Arapa passt de bal in één keer door. Mapelli rent richting de bal. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Tartatico 0:4

53e minuut.
Masajada geeft een lange en hoge pass. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma is nu in balbezit. Arapa onderschept slim de pass. Arapa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Arapa heeft problemen om de bal te vangen. Arapa met een sublieme pass. Secchi is nu in balbezit. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Tartatico 0:5

76e minuut.
Secchi passt de bal met de wreef. Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa passt de bal in één keer door. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Balanta passt de bal met de wreef. Ankowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szaluniarz. Ankowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Secchi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Tartatico 0:6

88e minuut.
Szaluniarz is nu in balbezit. Szaluniarz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żebryk de bal. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Swędrnia Chwalęcice 82%, Tartatico 18%.
KS Swędrnia Chwalęcice - Tartatico 0:6