Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Swędrnia Chwalęcice Katevoo Ostrowiec Św.
433 Tactiek ktw24
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 31.4
matig Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Nośka met een sublieme pass. Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas haalt uit met een fantastische trap. Szaluniarz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Katevoo Ostrowiec Św. 0:1

11e minuut.
Dudziński onderschept slim de pass. Regulasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz geeft de bal voor. Badura heeft problemen om de bal te vangen. Badura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szczyżek passt de bal met de wreef. Kabowski rent richting de bal. Palizas rent richting de bal. Kabowski rent richting de bal. Kabowski draait met de bal, schiet en ... Pałubicki bokst de bal weg.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rudzki trapt de bal weg. Hołowczyc speelt de bal door. Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas draait met de bal, schiet en ... Paal! Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Słoma heeft problemen om de bal te vangen. Palizas is nu in balbezit. Szaluniarz is nu in balbezit. Palizas verovert de bal door een tackle van achteren. Palizas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Katevoo Ostrowiec Św. 0:2

39e minuut.
Berny speelt de bal door. Dudziński heeft problemen om de bal te vangen. Dudziński speelt de bal door. Regulasiewicz rent richting de bal. Regulasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Katevoo Ostrowiec Św. 1:2

42e minuut.
Słoma rent richting de bal. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski probeert naar een medespeler te passen. Palizas is nu in balbezit. Palizas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Badura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczyżek. Badura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mordel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Regulasiewicz controleert de bal met de borst. Hołowczyc is nu in balbezit. Regulasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Regulasiewicz draait met de bal, schiet en ... Rudzki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mordel rent richting de bal. Hołowczyc verovert de bal door een tackle van achteren. Hołowczyc met een sublieme pass. Nośka geeft de bal voor. Kabowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cysarz komt het veld opgelopen. Wasil komt het veld opgelopen. Lamparski komt het veld opgelopen. Linetty komt het veld opgelopen. Smuda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Swędrnia Chwalęcice 49%, Katevoo Ostrowiec Św. 51%.
KS Swędrnia Chwalęcice - Katevoo Ostrowiec Św. 1:2

46e minuut.
Regulasiewicz rent richting de bal. Regulasiewicz geeft een hoge lob. Maciaszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lichograj is nu in balbezit. Lichograj draait met de bal, schiet en ... Linetty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Swędrnia Chwalęcice - Katevoo Ostrowiec Św. 2:2

49e minuut.
Linetty trapt de bal weg van het doel. Berny kopt de bal weg. Daar is Smuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regulasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Linetty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Badura rent richting de bal. Badura probeert naar een medespeler te passen. Biedrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biedrzycki geeft een hoge lob. Daar is Zarycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linetty bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Hołowczyc met een snelle inworp. Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas geeft de bal voor. Słoma heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hołowczyc neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wasil is nu in balbezit. Wasil passt de bal in één keer door. Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Katevoo Ostrowiec Św. 2:3

82e minuut.
Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Szczyżek is nu in balbezit. Szczyżek geeft de bal voor. Palizas is nu in balbezit. Palizas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Berny geeft een hoge lob. Szczyżek geeft een lange en hoge pass. Palizas is nu in balbezit. Palizas schiet op doel. Pałubicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Katevoo Ostrowiec Św. 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Swędrnia Chwalęcice 54%, Katevoo Ostrowiec Św. 46%.
KS Swędrnia Chwalęcice - Katevoo Ostrowiec Św. 2:4