Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Sandefjord IF KS Swędrnia Chwalęcice
Szatańska Tactiek 433
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 21.3
zeer goed Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragosevich onderschept slim de pass. Dragosevich geeft een lange en hoge pass. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özdeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragosevich speelt de bal door. Daar is Klimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bruravik is nu in balbezit. Fregoni geeft de bal voor. Dragosevich kopt de bal weg. Klimov rent richting de bal. Klimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Özdeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fregoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoni haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vered, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vered schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 1:0

23e minuut.
Fregoni passt de bal met de wreef. Klimov rent richting de bal. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered schiet op doel. Pałubicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 2:0

26e minuut.
Daar is Fregoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fregoni met een sublieme pass. Vered heeft problemen om de bal te vangen. Vered draait met de bal, schiet en ... Szaluniarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 3:0

28e minuut.
Dragosevich met een sublieme pass. Vered is nu in balbezit. Vered haalt uit met een fantastische trap. Słoma probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 4:0

29e minuut.
Regulasiewicz passt de bal met de wreef. Berny rent richting de bal. Fregoni probeert naar een medespeler te passen. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vered is nu in balbezit. Słoma rent richting de bal. Vered verovert de bal door een tackle van achteren. Vered haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 5:0

40e minuut.
Ionatamishvili speelt de bal door. Fregoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dragosevich de bal. Vered rent richting de bal. Vered schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 6:0

42e minuut.
Daar is Fregoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fregoni speelt de bal door. Dragosevich speelt de bal door. Vered is nu in balbezit. Vered schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 7:0

44e minuut.
Klimov passt de bal in één keer door. Fregoni is nu in balbezit. Fregoni probeert naar een medespeler te passen. Vered is nu in balbezit. Vered draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 26%, KS Swędrnia Chwalęcice 74%.
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 8:0

48e minuut.
Ionatamishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Özdeş speelt de bal door. Słoma rent richting de bal. Vered onderschept slim de pass. Vered schiet op doel. Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Klimov is nu in balbezit. Pałysz rent richting de bal. Klimov verovert de bal door een tackle van achteren. Klimov met een sublieme pass. Fregoni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dragosevich met een sublieme pass. Klimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz rent richting de bal. Vered rent richting de bal. Vered haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Özdeş speelt de bal door. Dragosevich rent richting de bal. Dragosevich probeert naar een medespeler te passen. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 9:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mordechaj met een snelle inworp. Dragosevich heeft problemen om de bal te vangen. Özdeş geeft de bal voor. Vered maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klimov probeert naar een medespeler te passen. Fregoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vered, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vered schiet op doel. Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Cebeiroa verovert de bal door een tackle van achteren. Cebeiroa geeft een hoge lob. Vered is nu in balbezit. Vered draait met de bal, schiet en ... Pałubicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yusifzadə speelt de bal door. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered speelt de bal door. Fregoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 10:0

73e minuut.
Fregoni is nu in balbezit. Fregoni passt de bal met de wreef. Klimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimov draait met de bal, schiet en ... Pałubicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Szaluniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałubicki speelt de bal door. Özdeş speelt de bal door. Fregoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ionatamishvili onderschept slim de pass. Ionatamishvili geeft de bal voor. Vered rent richting de bal. Vered heeft problemen om de bal te vangen. Vered draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Fregoni de bal onder controle te krijgen. Dragosevich rent richting de bal. Dragosevich passt de bal zonder na te denken. Klimov rent richting de bal. Klimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bruravik is nu in balbezit. Dudziński onderschept slim de pass. Ionatamishvili begaat een overtreding. Ionatamishvili krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Dragosevich heeft problemen om de bal te vangen. Özdeş rent richting de bal. Özdeş met een sublieme pass. Vered rent richting de bal. Vered schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 28%, KS Swędrnia Chwalęcice 72%.
Vikings Sandefjord IF - KS Swędrnia Chwalęcice 10:0