Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revolt FC Niezwykłe Kowadło
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
hopeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Rumun kopt de bal weg. Bundyra probeert naar een medespeler te passen. Łętowski kopt de bal weg. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grube probeert naar een medespeler te passen. Atlak is nu in balbezit. Atlak passt de bal zonder na te denken. Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioćko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioćko speelt de bal door. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń geeft een lange en hoge pass. Rumun is nu in balbezit. Rumun haalt uit met een fantastische trap. Kulpiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolt FC 55%, Niezwykłe Kowadło 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Revolt FC - Niezwykłe Kowadło 0:0

55e minuut.
Mowlik verovert de bal door een tackle van achteren. Atlak verovert de bal door een tackle van achteren. Atlak met een sublieme pass. Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek schiet op doel. Łoszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Bundyra trapt de bal weg van het doel. Brodziński kopt de bal weg. Mowlik met een sublieme pass. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Garwoła rent richting de bal. Kulpiński onderschept slim de pass. Rumun onderschept slim de pass. Rumun haalt uit met een fantastische trap. Bundyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Niezwykłe Kowadło 1:0

82e minuut.
Latoń geeft de bal voor. Żuczkowski controleert de bal met de borst. Rumun speelt de bal door. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolt FC 32%, Niezwykłe Kowadło 68%.
Revolt FC - Niezwykłe Kowadło 1:0