Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki SKV Pallacios
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Kożuchowski is nu in balbezit. Dziambel rent richting de bal. Kożuchowski rent richting de bal. Dziambel is nu in balbezit. Dziambel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 42%, SKV Pallacios 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - SKV Pallacios 0:0

60e minuut.
Strocki geeft een hoge lob. Bała probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Trynkiewicz ... Strafschop! Bała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kożuchowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - SKV Pallacios 0:1

61e minuut.
Warulik rent richting de bal. Warulik speelt de bal door. Podlaski rent richting de bal. Strocki rent richting de bal. Strocki met een sublieme pass. Bojko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Strocki is nu in balbezit. Strocki geeft de bal voor. Kącki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziambel is nu in balbezit. Dziambel schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pieczynga geeft een hoge lob. Kącki is nu in balbezit. Kącki geeft een lange en hoge pass. Strocki controleert de bal met de borst. Strocki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 59%, SKV Pallacios 41%.
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - SKV Pallacios 0:1