Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revolt FC Vikings Sandefjord IF
433 Tactiek Szatańska
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 45.4
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ionatamishvili is nu in balbezit. Ionatamishvili passt de bal met de wreef. Klimov rent richting de bal. Klimov draait met de bal, schiet en ... Łoszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Michałowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özdeş met de inworp. Dragosevich geeft een hoge lob. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragosevich zal de hoekschop nemen. Vered springt en kopt de bal. Paal!

15e minuut.
Cebeiroa is nu in balbezit. Cebeiroa passt de bal met de wreef. Fregoni is nu in balbezit. Klimov rent richting de bal. Klimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:1

17e minuut.
Dragosevich rent richting de bal. Dragosevich met een sublieme pass. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cupiał de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Żuczkowski is nu in balbezit. Yusifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifzadə passt de bal met de wreef. Fregoni is nu in balbezit. Fregoni geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vered kan de bal niet met de borst controleren. Łoszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vered is nu in balbezit. Vered draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:2

26e minuut.
Mowlik probeert naar een medespeler te passen. Dragosevich is nu in balbezit. Dragosevich passt de bal met de wreef. Vered is nu in balbezit. Vered draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:3

27e minuut.
Klimov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chwast. Klimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özdeş met een snel genomen vrije trap. Klimov rent richting de bal. Klimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fregoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoni passt de bal met de wreef. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered draait met de bal, schiet en ... Łoszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Fregoni rent richting de bal. Fregoni speelt de bal door. Özdeş geeft de bal voor. Vered is nu in balbezit. Vered schiet op doel. De bal raakt de paal. Łoszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mordechaj met een sublieme pass. Klimov is nu in balbezit. Klimov geeft de bal voor. Vered maakt een snoekduik en kopt de bal. Łoszkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:4

37e minuut.
Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski geeft een hoge lob. Özdeş kopt de bal weg. Klimov rent richting de bal. Klimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fregoni verovert de bal door een tackle van achteren. Dragosevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragosevich passt de bal in één keer door. Vered rent richting de bal. Vered haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:5

40e minuut.
Özdeş met een snelle inworp. Klungelig pakt Dragosevich de bal. Dragosevich met een sublieme pass. Vered controleert de bal met de borst. Vered haalt uit met een fantastische trap. Łoszkowski bokst de bal weg.

43e minuut.
Mowlik probeert naar een medespeler te passen. Dragosevich is nu in balbezit. Dragosevich passt de bal in één keer door. Vered rent richting de bal. Vered draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vered rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vered rent richting de bal. Vered haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Özdeş onderschept slim de pass. Özdeş speelt de bal door. Fregoni speelt de bal door. Klimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolt FC 83%, Vikings Sandefjord IF 17%.
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:5

48e minuut.
Özdeş is nu in balbezit. Cebeiroa is nu in balbezit. Cebeiroa met een sublieme pass. Vered is nu in balbezit. Vered schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:6

53e minuut.
Dragosevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragosevich speelt de bal door. Vered is nu in balbezit. Vered schiet op doel. Łoszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:7

53e minuut.
Żuczkowski is nu in balbezit. Fregoni onderschept slim de pass. Fregoni probeert naar een medespeler te passen. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered haalt uit met een fantastische trap. Łoszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Fregoni rent richting de bal. Dragosevich rent richting de bal. Dragosevich speelt de bal door. Vered rent richting de bal. Vered draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:8

59e minuut.
Özdeş onderschept slim de pass. Özdeş geeft een lange en hoge pass. Fregoni kopt de bal weg. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Dragosevich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cebeiroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebeiroa met een sublieme pass. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vered geeft de bal voor. Klungelig pakt Dragosevich de bal. Dragosevich met een sublieme pass. Fregoni is nu in balbezit. Fregoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə probeert naar een medespeler te passen. Dragosevich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:9

81e minuut.
Vered rent richting de bal. Stempel met een sublieme pass. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolt FC 80%, Vikings Sandefjord IF 20%.
Revolt FC - Vikings Sandefjord IF 0:10