Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Piekory Katevoo Ostrowiec Św.
Główny Tactiek ktw24
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 30.9
matig Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Palizas probeert de bal aan de voet te houden. Zagubiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas maakt een afschuwelijke overtreding. Palizas krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Rudiak trapt de bal weg van het doel. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka met een sublieme pass. Palizas is nu in balbezit. Palizas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piekory - Katevoo Ostrowiec Św. 0:1

5e minuut.
Nośka passt de bal in één keer door. Hołowczyc speelt de bal door. Kabowski rent richting de bal. Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas schiet op doel. Olejnicki bokst de bal weg.

6e minuut.
Kabowski passt de bal met de wreef. Zagubiony met een sublieme pass. Hołowczyc met een sublieme pass. Palizas is nu in balbezit. Palizas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piekory - Katevoo Ostrowiec Św. 0:2

10e minuut.
Hołowczyc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trzaska komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Cominotto met een sublieme pass. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak passt de bal in één keer door. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka met een sublieme pass. Kabowski rent richting de bal. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piekory - Katevoo Ostrowiec Św. 0:3

36e minuut.
Głogowski rent richting de bal. Kabowski is nu in balbezit. Zagubiony is nu in balbezit. Kabowski rent richting de bal. Kabowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piekory 59%, Katevoo Ostrowiec Św. 41%.
FC Piekory - Katevoo Ostrowiec Św. 0:3

46e minuut.
Lamparski komt het veld opgelopen. Grenda komt het veld opgelopen. Cysarz komt het veld opgelopen. Smuda komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak probeert naar een medespeler te passen. Kaczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczanowski schiet op doel. Rudiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuńczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muskała komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bury probeert naar een medespeler te passen. Szczyżek is nu in balbezit. Szczyżek probeert naar een medespeler te passen. Lamparski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamparski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kalicki probeert de bal met de borst te controleren. Lamparski rent richting de bal. Lamparski passt de bal zonder na te denken. Grenda rent richting de bal. Grenda schiet op doel. Olejnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Muskała probeert naar een medespeler te passen. Kaczanowski is nu in balbezit. Kaczanowski passt de bal zonder na te denken. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piekory - Katevoo Ostrowiec Św. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piekory 56%, Katevoo Ostrowiec Św. 44%.
FC Piekory - Katevoo Ostrowiec Św. 1:3