Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tartatico RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki
4-2-2-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Mapelli speelt de bal door. Daar is Warulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arapa onderschept slim de pass. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kącki kopt de bal weg. Balanta is nu in balbezit. Sulicki begaat een overtreding. Sulicki krijgt een gele kaart. Balanta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balanta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ankowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ankowski passt de bal in één keer door. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Arapa is nu in balbezit. Arapa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Krech de bal onder controle te krijgen. Arapa is nu in balbezit. Arapa passt de bal met de wreef. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mapelli met de inworp. Arapa rent richting de bal. Arapa probeert naar een medespeler te passen. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Warulik passt de bal zonder na te denken. Lipnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki geeft de bal voor. Balanta geeft een lange en hoge pass. Daar is Kącki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 23%, RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tartatico - RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 0:0

46e minuut.
Seifenstein komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Żebryk speelt de bal door. Mapelli rent richting de bal. Mapelli passt de bal met de wreef. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pesel is nu in balbezit. Pesel passt de bal in één keer door. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 1:0

61e minuut.
Kącki is nu in balbezit. Balanta onderschept slim de pass. Balanta geeft een lange en hoge pass. Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa haalt uit met een fantastische trap. Bojko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 2:0

65e minuut.
Pisár geeft een lange en hoge pass. Podlaski kopt de bal weg. Kącki is nu in balbezit. Arapa rent richting de bal. Arapa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Krech onderschept slim de pass. Krech probeert naar een medespeler te passen. Warulik heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski onderschept slim de pass. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 3:0

69e minuut.
Kącki geeft een hoge lob. Inworp. Balanta met de inworp. Arapa rent richting de bal. Arapa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Mapelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mapelli probeert naar een medespeler te passen. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Pesel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 25%, RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 75%.
Tartatico - RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 3:0