Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bałamuty Młode Kolce
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Manuszak passt de bal in één keer door. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz probeert naar een medespeler te passen. Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński draait met de bal, schiet en ... Treder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Leszek rent richting de bal. Daukszewicz is nu in balbezit. Leszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leszek krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Trzewiczek kopt de bal weg. Manuszak geeft een lange en hoge pass. Bugryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Jabłczyński de bal. Fojcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojcik passt de bal zonder na te denken. Tytek rent richting de bal. Tytek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gałus trapt de bal weg van het doel. Rzewuski geeft een hoge lob. Trzewiczek rent richting de bal. Rudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rudziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ruczyński is nu in balbezit. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruczyński. Ruczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bałamuty 54%, Młode Kolce 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bałamuty - Młode Kolce 0:0

51e minuut.
Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojcik is nu in balbezit. Tytek verovert de bal door een tackle van achteren. Rudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudziński haalt uit met een fantastische trap. Gałus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Daukszewicz is nu in balbezit. Arciszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daukszewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Arciszewski probeert naar een medespeler te passen. Daukszewicz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bałamuty - Młode Kolce 1:0

69e minuut.
Rzewuski probeert de bal aan de voet te houden. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka geeft de bal voor. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fojcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojcik geeft een hoge lob. Daar is Tytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudziński rent richting de bal. Rudziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bałamuty - Młode Kolce 1:1

79e minuut.
Manuszak probeert naar een medespeler te passen. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski passt de bal met de wreef. Prażyński is nu in balbezit. Prażyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Manuszak is nu in balbezit. Tytek verovert de bal door een tackle van achteren. Rudziński rent richting de bal. Rudziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bałamuty 54%, Młode Kolce 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bałamuty - Młode Kolce 1:1