Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VisualBlast Sparta Rio de Fabrico
433 Tactiek No. 1
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 32.6
solid Schieten solid
solid Passen poor
very good Verdedigen good


5e minuut.
Gołąb rent richting de bal. Beksa onderschept slim de pass. Beksa geeft de bal voor. Türkler rent richting de bal. Türkler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Novosad is nu in balbezit. Novosad passt de bal met de wreef. Bruravik is nu in balbezit. Kuyckx onderschept slim de pass. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap. Barrios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rechciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechciński geeft een lange en hoge pass. Błażejewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcelino de bal. Kuyckx is nu in balbezit. Barrios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuyckx rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Sparta Rio de Fabrico 1:0

20e minuut.
Moczulski passt de bal zonder na te denken. Zubizarreta is nu in balbezit. Zubizarreta passt de bal in één keer door. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Barrios bokst de bal weg. Klungelig pakt Błażejewski de bal. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Sparta Rio de Fabrico 2:0

22e minuut.
Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler passt de bal zonder na te denken. Rechciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Czerniec verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniec geeft een hoge lob. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Barrios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Sparta Rio de Fabrico 3:0

31e minuut.
Kratochvíl onderschept slim de pass. Kratochvíl geeft een lange en hoge pass. Harsányi is nu in balbezit. Zubizarreta onderschept slim de pass. Zubizarreta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lizik probeert naar een medespeler te passen. Novosad kopt de bal weg. Mureşanu heeft problemen om de bal te vangen. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Barrios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zubizarreta is nu in balbezit. Zubizarreta met een sublieme pass. Novosad rent richting de bal. Novosad geeft de bal voor. Kratochvíl heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Türkler kopt de bal weg. Mlčkovský is nu in balbezit. Czerniec begaat een overtreding. Czerniec krijgt een gele kaart. Mlčkovský wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Zubizarreta probeert naar een medespeler te passen. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu maakt een afschuwelijke overtreding. Mureşanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VisualBlast 44%, Sparta Rio de Fabrico 56%.
VisualBlast - Sparta Rio de Fabrico 3:0

54e minuut.
Moczulski verovert de bal door een tackle van achteren. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Kuyckx kopt de bal weg. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský passt de bal met de wreef. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler onderschept slim de pass. Türkler haalt uit met een fantastische trap. Lizik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Sparta Rio de Fabrico 3:1

62e minuut.
Novosad met een snelle inworp. Klungelig pakt Zubizarreta de bal. Zubizarreta passt de bal met de wreef. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski schiet op doel. Barrios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Zubizarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Zubizarreta geeft de bal voor. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap. Barrios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Beksa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harsányi rent richting de bal. Zubizarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kuyckx kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Błażejewski de bal onder controle te krijgen. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Sparta Rio de Fabrico 4:1

83e minuut.
Gołąb geeft de bal voor. Moczulski is nu in balbezit. Moczulski probeert naar een medespeler te passen. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski draait met de bal, schiet en ... Barrios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Novosad geeft een lange en hoge pass. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski schiet op doel. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bruravik is nu in balbezit. Zubizarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Zubizarreta geeft een hoge lob. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap. Barrios bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VisualBlast 34%, Sparta Rio de Fabrico 66%.
VisualBlast - Sparta Rio de Fabrico 4:1