Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niszczyciele HNTAI FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kuzon rent richting de bal. Kuzon speelt de bal door. Daar is Ciapała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Maczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frycz bokst de bal weg.

12e minuut.
Cieciera geeft de bal voor. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gała begaat een overtreding. Gała krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Myśliwiec geeft een hoge lob. Bizoń kopt de bal weg. Klungelig pakt Engel de bal. Osetek rent richting de bal. Osetek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wanatowicz met een sublieme pass. Osetek rent richting de bal. Domaradzki is nu in balbezit. Osetek onderschept slim de pass. Osetek draait met de bal, schiet en ... Kominek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - HNTAI FC 1:0

23e minuut.
Wanatowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orzeł komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Idziorek kopt de bal weg. Kokosiński is nu in balbezit. Gała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Gała passt de bal zonder na te denken. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczkowski is nu in balbezit. Ciapała onderschept slim de pass. Ciapała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klimkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Domaradzki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orzeł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Engel is nu in balbezit. Engel geeft een hoge lob. Kominek bokst de bal weg. Bizoń rent richting de bal. Osetek onderschept slim de pass. Osetek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - HNTAI FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 60%, HNTAI FC 40%.
Niszczyciele - HNTAI FC 2:0

51e minuut.
Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński rent richting de bal. Krupiński probeert naar een medespeler te passen. Myśliwiec rent richting de bal. Myśliwiec passt de bal zonder na te denken. Kominek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gajkowski geeft een hoge lob. Krupiński rent richting de bal. Met opzet legt Ciapała zijn tegenspeler op de grond. Ciapała krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Klungelig pakt Cieciera de bal. Engel rent richting de bal. Engel probeert naar een medespeler te passen. Osetek is nu in balbezit. Osetek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 56%, HNTAI FC 44%.
Niszczyciele - HNTAI FC 2:0