Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Reszów PROCH
343 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Doeltrap. Treściński trapt de bal weg. Pastuszka heeft problemen om de bal te vangen. Wantrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wantrych draait met de bal, schiet en ... Treściński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Treściński trapt de bal weg. Loczkowski kopt de bal weg. Daar is Płonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wantrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wantrych draait met de bal, schiet en ... Treściński bokst de bal weg. Treściński probeert naar een medespeler te passen. Kębrowski kopt de bal weg. Mirecki probeert de bal aan de voet te houden. Szawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kębrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kębrowski met een sublieme pass. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak passt de bal met de wreef. Szawala rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kębrowski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Oprych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobczak is nu in balbezit. Szawala is nu in balbezit. Szawala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Reszów - PROCH 1:0

27e minuut.
Sinicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobczak rent richting de bal. Sobczak geeft de bal voor. Oprych heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Reszów - PROCH 2:0

35e minuut.
Zabraniak kopt de bal weg. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz verovert de bal door een tackle van achteren. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Treściński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Loczkowski geeft een lange en hoge pass. Wantrych rent richting de bal. Wantrych passt de bal met de wreef. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Reszów 67%, PROCH 33%.
Lech Reszów - PROCH 2:0

52e minuut.
Żyżyński rent richting de bal. Żyżyński haalt uit met een fantastische trap. Kębrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Szawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Reszów - PROCH 3:0

53e minuut.
Płonowski onderschept slim de pass. Sinicki met een sublieme pass. Sobczak probeert naar een medespeler te passen. Kębrowski is nu in balbezit. Kębrowski draait met de bal, schiet en ... Podsiadło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paluszyński zal de hoekschop nemen. Pastuszka kan de bal niet met de borst controleren. Loczkowski rent richting de bal. Loczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Żyżyński met de inworp. Klungelig pakt Wantrych de bal. Wantrych passt de bal in één keer door. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Reszów - PROCH 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Reszów 57%, PROCH 43%.
Lech Reszów - PROCH 3:1