Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0032
  • Stadion: HNTAI FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2621
HNTAI FC Sparta Rio de Fabrico
Normal Tactiek No. 1
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Harsányi probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miciun trapt de bal weg. Kratochvíl kopt de bal weg. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:1

6e minuut.
Mlčkovský rent richting de bal. Gała probeert naar een medespeler te passen. Türkler rent richting de bal. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... Kominek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Türkler rent richting de bal. Türkler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:2

8e minuut.
Beksa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruravik geeft de bal voor. Bizoń heeft problemen om de bal te vangen. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Miciun heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bizoń kopt de bal weg. Kuzon heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mlčkovský. Kuzon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kuzon kan niet meer verder spelen. Holak komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Idziorek is nu in balbezit. Türkler is nu in balbezit. Türkler met een sublieme pass. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler passt de bal zonder na te denken. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... Kominek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:3

32e minuut.
Bizoń probeert naar een medespeler te passen. Harsányi rent richting de bal. Harsányi geeft een lange en hoge pass. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:4

33e minuut.
Baj met een snelle inworp. Daar is Beksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beksa met een sublieme pass. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:5

34e minuut.
Ciapała met een sublieme pass. Daar is Gała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský onderschept slim de pass. Mlčkovský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi passt de bal in één keer door. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler draait met de bal, schiet en ... Kominek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:6

41e minuut.
Bruravik onderschept slim de pass. Bruravik speelt de bal door. Türkler met een sublieme pass. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruravik onderschept slim de pass. Bruravik passt de bal met de wreef. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:7

45e minuut.
Gallo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNTAI FC 63%, Sparta Rio de Fabrico 37%.
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:7

47e minuut.
Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi geeft een hoge lob. Idziorek is nu in balbezit. Kratochvíl verovert de bal door een tackle van achteren. Kratochvíl geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský schiet op doel. Kominek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:8

49e minuut.
Mlčkovský rent richting de bal. Gała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mlčkovský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gała probeert naar een medespeler te passen. Kratochvíl met een snel genomen vrije trap. Türkler springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Bruravik rent richting de bal. Bruravik geeft de bal voor. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:9

52e minuut.
Holak speelt de bal door. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler passt de bal zonder na te denken. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi passt de bal in één keer door. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský schiet op doel. Kominek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:10

58e minuut.
Holak rent richting de bal. Bruravik verovert de bal door een tackle van achteren. Bruravik speelt de bal door. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Baj passt de bal met de wreef. Bruravik geeft de bal voor. Domaradzki kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harsányi neemt de hoekschop. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Gała probeert naar een medespeler te passen. Domaradzki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beksa de bal. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gajkowski geeft de bal voor. Türkler is nu in balbezit. Türkler passt de bal zonder na te denken. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Türkler is nu in balbezit. Türkler geeft de bal voor. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... Kominek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:11

77e minuut.
Beksa verovert de bal door een tackle van achteren. Türkler is nu in balbezit. Klungelig pakt Türkler de bal. Türkler geeft een hoge lob. Mlčkovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:12

78e minuut.
Gała met een sublieme pass. Ciapała heeft problemen om de bal te vangen. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler verovert de bal door een tackle van achteren. Türkler schiet op doel. Kominek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Harsányi met de inworp. Türkler is nu in balbezit. Türkler geeft een hoge lob. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:13

85e minuut.
Bruravik passt de bal in één keer door. Holak is nu in balbezit. Holak passt de bal met de wreef. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bruravik speelt de bal door. Mlčkovský rent richting de bal. Türkler rent richting de bal. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bruravik is nu in balbezit. Bruravik geeft een lange en hoge pass. Harsányi speelt de bal door. Mlčkovský probeert de bal met de borst te controleren. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap. Kominek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNTAI FC 70%, Sparta Rio de Fabrico 30%.
HNTAI FC - Sparta Rio de Fabrico 0:14