Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niszczyciele VisualBlast
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 41.6
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Van Aert is nu in balbezit. Van Aert speelt de bal door. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico haalt uit met een fantastische trap. Frycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:1

3e minuut.
Inworp. Szegő zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:2

5e minuut.
Van Aert onderschept slim de pass. Van Aert probeert naar een medespeler te passen. Szegő speelt de bal door. Byrt rent richting de bal. Byrt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Novosad met de inworp. Van Aert speelt de bal door. Byrt rent richting de bal. Byrt schiet op doel. Frycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:3

12e minuut.
Korodowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novosad met een snelle inworp. Zico rent richting de bal. Zico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Kriszt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kriszt geeft een lange en hoge pass. Krupiński kopt de bal weg. Zico heeft problemen om de bal te vangen. Zico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:4

26e minuut.
Novosad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Van Aert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Aert speelt de bal door. Daar is Zico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Novosad rent richting de bal. Novosad probeert naar een medespeler te passen. Zico is nu in balbezit. Zico schiet op doel. Frycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:5

30e minuut.
Korodowski onderschept slim de pass. Klimkowski rent richting de bal. Van Aert speelt de bal door. Byrt rent richting de bal. Byrt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Zico de bal. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt passt de bal in één keer door. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico schiet op doel. Frycz bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Novosad neemt de hoekschop. Byrt is nu in balbezit. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szegő heeft problemen om de bal te vangen. Szegő geeft een hoge lob. Krupiński kopt de bal weg. Byrt is nu in balbezit. Byrt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aert onderschept slim de pass. Van Aert probeert naar een medespeler te passen. Zico rent richting de bal. Zico haalt uit met een fantastische trap. Frycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kokosiński rent richting de bal. Zico verovert de bal door een tackle van achteren. Zico probeert naar een medespeler te passen. Byrt is nu in balbezit. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Novosad rent richting de bal. Novosad passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Klimkowski de bal. Zico rent richting de bal. Zico draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 73%, VisualBlast 27%.
Niszczyciele - VisualBlast 0:6

50e minuut.
Novosad probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zico passt de bal in één keer door. Byrt is nu in balbezit. Byrt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Van Aert speelt de bal door. Zico rent richting de bal. Zico speelt de bal door. Byrt heeft problemen om de bal te vangen. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Korodowski geeft een hoge lob. Orzeł kopt de bal weg. Van Aert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico draait met de bal, schiet en ... Frycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:7

58e minuut.
Zico rent richting de bal. Zico passt de bal in één keer door. Krupiński rent richting de bal. Byrt onderschept slim de pass. Byrt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:8

60e minuut.
Novosad met een sublieme pass. Szegő speelt de bal door. Maczkowski is nu in balbezit. Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Byrt draait met de bal, schiet en ... Frycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Maczkowski geeft de bal voor. Inworp. Szegő met een snelle inworp. Van Aert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Van Aert passt de bal met de wreef. Zico rent richting de bal. Zico passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Byrt de bal. Byrt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Novosad is nu in balbezit. Novosad speelt de bal door. Byrt is nu in balbezit. Byrt draait met de bal, schiet en ... Frycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:9

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Krupiński de bal onder controle te krijgen. Byrt is nu in balbezit. Byrt met een sublieme pass. Daar is Zico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kriszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriszt passt de bal in één keer door. Szegő probeert naar een medespeler te passen. Byrt kan de bal niet met de borst controleren. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Zico de bal. Van Aert speelt de bal door. Maczkowski rent richting de bal. Byrt onderschept slim de pass. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:10

77e minuut.
Van Aert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aert passt de bal met de wreef. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:11

80e minuut.
Myśliwiec kan de bal niet met de borst controleren. Szegő rent richting de bal. Szegő probeert naar een medespeler te passen. Byrt rent richting de bal. Byrt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Frycz trapt de bal weg. Rechciński kopt de bal weg. Byrt is nu in balbezit. Byrt schiet op doel. Maczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szegő geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico haalt uit met een fantastische trap. Frycz bokst de bal weg. Byrt rent richting de bal. Byrt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - VisualBlast 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 71%, VisualBlast 29%.
Niszczyciele - VisualBlast 0:12