Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0032
  • Stadion: PROCH Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2832
PROCH Fc. Opole
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Wantrych passt de bal zonder na te denken. Paluszyński is nu in balbezit. Paluszyński geeft een hoge lob. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Foks de bal onder controle te krijgen. Lipczyński is nu in balbezit. Wantrych rent richting de bal. Lipczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. Podsiadło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rzymski geeft de bal voor. Paluszyński is nu in balbezit. Paluszyński passt de bal in één keer door. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PROCH - Fc. Opole 1:0

11e minuut.
Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotny geeft een hoge lob. Rzymski kopt de bal weg. Wantrych rent richting de bal. Wantrych schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Loczkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Wantrych de bal. Wantrych probeert naar een medespeler te passen. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pokorny trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Foks de bal. Wantrych is nu in balbezit. Wantrych draait met de bal, schiet en ... Bigos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Osial de bal onder controle te krijgen. Foks met een sublieme pass. Oprych bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Lipczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PROCH - Fc. Opole 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROCH 41%, Fc. Opole 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PROCH - Fc. Opole 1:1

50e minuut.
Zabraniak speelt de bal door. Loczkowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Osial de bal onder controle te krijgen. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Białowąs speelt de bal door. Foks is nu in balbezit. Foks passt de bal in één keer door. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zabraniak rent richting de bal. Zabraniak passt de bal met de wreef. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz schiet op doel. Pokorny probeert de bal aan de voet te houden. Bigos bokst de bal weg.

59e minuut.
Stoksik is nu in balbezit. Stoksik probeert naar een medespeler te passen. Paluszyński is nu in balbezit. Paluszyński geeft een hoge lob. Hudysz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samotny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzymski speelt de bal door. Loczkowski rent richting de bal. Loczkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Samotny probeert naar een medespeler te passen. Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski passt de bal in één keer door. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PROCH - Fc. Opole 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROCH 41%, Fc. Opole 59%.
PROCH - Fc. Opole 2:1