Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwiatki Bratki Radioaktywne Wróble
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Yee Hung is nu in balbezit. Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Hung onderschept slim de pass. Yee Hung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwiatki Bratki - Radioaktywne Wróble 1:0

17e minuut.
Ubysz verovert de bal door een tackle van achteren. Ubysz probeert naar een medespeler te passen. Lach is nu in balbezit. Nowosiński onderschept slim de pass. Nowosiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ubysz passt de bal met de wreef. Lach met een sublieme pass. Yee Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Hung draait met de bal, schiet en ... Złotorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yee Hung rent richting de bal. Yee Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwiatki Bratki - Radioaktywne Wróble 2:0

24e minuut.
Neuman geeft een lange en hoge pass. Kroplewski kopt de bal weg. Kołodziejski geeft de bal voor. Yee Hung rent richting de bal. Yee Hung haalt uit met een fantastische trap. Złotorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Judycki rent richting de bal. Bystrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski passt de bal met de wreef. Yee Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Hung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Yee Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Yee Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwiatki Bratki - Radioaktywne Wróble 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwiatki Bratki 44%, Radioaktywne Wróble 56%.
Kwiatki Bratki - Radioaktywne Wróble 3:0

55e minuut.
Ubysz speelt de bal door. Kochanowski is nu in balbezit. Nowosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Nowosiński draait met de bal, schiet en ... Składak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwiatki Bratki - Radioaktywne Wróble 3:1

62e minuut.
Lach heeft problemen om de bal te vangen. Michnikowski met een sublieme pass. Yee Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Hung schiet op doel. Złotorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwiatki Bratki - Radioaktywne Wróble 4:1

65e minuut.
Nowosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lach bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ubysz is nu in balbezit. Ubysz haalt uit met een fantastische trap. Składak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Yee Hung passt de bal zonder na te denken. Kroplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Welikow zijn tegenspeler op de grond. Welikow is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Dufek geeft de bal voor. Kochanowski geeft een hoge lob. Judycki is nu in balbezit. Judycki passt de bal in één keer door. Soplica geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Składak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nowosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwiatki Bratki - Radioaktywne Wróble 4:2

76e minuut.
Michnikowski rent richting de bal. Kasperczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michnikowski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lach is nu in balbezit. Lach passt de bal met de wreef. Yee Hung rent richting de bal. Michnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwiatki Bratki 50%, Radioaktywne Wróble 50%.
Kwiatki Bratki - Radioaktywne Wróble 4:2