Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Rio de Fabrico Niszczyciele
No. 1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 18.8
excellent Schieten weak
weak Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Krupiński is nu in balbezit. Türkler onderschept slim de pass. Türkler met een sublieme pass. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Krupiński probeert de bal aan de voet te houden. Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi speelt de bal door. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 1:0

7e minuut.
Beksa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský met een sublieme pass. Bruravik speelt de bal door. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Mureşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu geeft een hoge lob. Mlčkovský heeft problemen om de bal te vangen. Türkler rent richting de bal. Türkler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 2:0

11e minuut.
Maczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harsányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Maczkowski trapt de bal weg van het doel. Bruravik kopt de bal weg. Daar is Türkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Harsányi passt de bal met de wreef. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler passt de bal zonder na te denken. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Beksa met een sublieme pass. Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi passt de bal met de wreef. Türkler rent richting de bal. Türkler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klimkowski rent richting de bal. Harsányi onderschept slim de pass. Harsányi met een sublieme pass. Türkler rent richting de bal. Türkler schiet op doel. Frycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mlčkovský met een sublieme pass. Türkler is nu in balbezit. Klungelig pakt Türkler de bal. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bruravik kopt de bal weg. Korodowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap. Frycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 3:0

39e minuut.
Beksa geeft de bal voor. Harsányi kopt de bal weg. Klungelig pakt Türkler de bal. Türkler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maczkowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wrona geeft de bal voor. Inworp. Beksa met de inworp. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap. Paal! Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi geeft een hoge lob. Krupiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Türkler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Türkler rent richting de bal. Türkler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 4:0

42e minuut.
Kokosiński rent richting de bal. Kokosiński speelt de bal door. Daar is Klimkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Krupiński controleert de bal met de borst. Türkler onderschept slim de pass. Türkler passt de bal met de wreef. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Rio de Fabrico 29%, Niszczyciele 71%.
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 5:0

46e minuut.
Kratochvíl komt het veld opgelopen. Barrios komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kokosiński heeft problemen om de bal te vangen. Mlčkovský rent richting de bal. Türkler is nu in balbezit. Türkler haalt uit met een fantastische trap. Frycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 6:0

51e minuut.
Klimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi onderschept slim de pass. Harsányi passt de bal met de wreef. Mlčkovský kan de bal niet met de borst controleren. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 7:0

56e minuut.
Kokosiński rent richting de bal. Mlčkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčkovský controleert de bal met de borst. Mlčkovský geeft een hoge lob. Frycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 8:0

59e minuut.
Harsányi is nu in balbezit. Harsányi geeft een hoge lob. Mlčkovský kopt de bal weg. Türkler rent richting de bal. Türkler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruravik geeft de bal voor. Klungelig pakt Wrona de bal. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Türkler rent richting de bal. Türkler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 9:0

64e minuut.
Bruravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruravik speelt de bal door. Wrona is nu in balbezit. Mlčkovský onderschept slim de pass. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 10:0

65e minuut.
Klimkowski passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harsányi met een snelle inworp. Bruravik rent richting de bal. Bruravik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Korodowski probeert de bal aan de voet te houden. Harsányi rent richting de bal. Harsányi speelt de bal door. Türkler rent richting de bal. Türkler haalt uit met een fantastische trap. Frycz bokst de bal weg. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský schiet op doel. Frycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 11:0

71e minuut.
Osetek met een sublieme pass. Inworp. Beksa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruravik rent richting de bal. Bruravik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Türkler is nu in balbezit. Harsányi rent richting de bal. Harsányi passt de bal in één keer door. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 12:0

81e minuut.
Kokosiński heeft problemen om de bal te vangen. Beksa verovert de bal door een tackle van achteren. Beksa passt de bal met de wreef. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Harsányi de bal. Harsányi geeft een hoge lob. Korodowski probeert de bal aan de voet te houden. Türkler is nu in balbezit. Türkler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Osetek onderschept slim de pass. Gallo rent richting de bal. Osetek onderschept slim de pass. Osetek schiet op doel. Babiarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Rio de Fabrico 26%, Niszczyciele 74%.
Sparta Rio de Fabrico - Niszczyciele 12:1