Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSZO Ostrowiec 1929 PROCH
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.7
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Podsiadło speelt de bal door. Żołądek is nu in balbezit. Zabraniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabraniak krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Całka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wantrych verovert de bal door een tackle van achteren. Wantrych probeert naar een medespeler te passen. Hudysz rent richting de bal. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Ogierman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Żołądek rent richting de bal. Żołądek geeft de bal voor. Zabraniak met een sublieme pass. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Loczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Burza rent richting de bal. Loczkowski rent richting de bal. Burza is nu in balbezit. Burza haalt uit met een fantastische trap. Podsiadło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Miodopolski is nu in balbezit. Hudysz verovert de bal door een tackle van achteren. Żołądek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hudysz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wantrych neemt zijn aanloop. Ogierman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec 1929 - PROCH 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec 1929 48%, PROCH 52%.
KSZO Ostrowiec 1929 - PROCH 0:1

55e minuut.
Paluszyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tyfos komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Całka geeft een hoge lob. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski passt de bal met de wreef. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KSZO Ostrowiec 1929 - PROCH 1:1

87e minuut.
Całka is nu in balbezit. Wantrych verovert de bal door een tackle van achteren. Wantrych passt de bal met de wreef. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec 1929 - PROCH 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec 1929 52%, PROCH 48%.
KSZO Ostrowiec 1929 - PROCH 1:2