Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Opole Lech Reszów
Normal Tactiek 343
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Kębrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kębrowski passt de bal in één keer door. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Szawala rent richting de bal. Muchomorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szawala raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pastuszka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

33e minuut.
Szawala probeert naar een medespeler te passen. Kębrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kębrowski passt de bal in één keer door. Sobczak rent richting de bal. Sobczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Żyżyński is nu in balbezit. Żyżyński geeft de bal voor. Chałupnik kopt de bal weg. Lipczyński rent richting de bal. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Opole 66%, Lech Reszów 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Opole - Lech Reszów 0:0

58e minuut.
Inworp. Chałupnik met een snelle inworp. Foks is nu in balbezit. Foks geeft een hoge lob. Maciesiak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Lech Reszów 1:0

73e minuut.
Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osial is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osial zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lipczyński rent richting de bal. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak onderschept slim de pass. Sobczak probeert naar een medespeler te passen. Szawala is nu in balbezit. Szawala draait met de bal, schiet en ... Bigos bokst de bal weg.

88e minuut.
Muchomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyżyński onderschept slim de pass. Żyżyński geeft een hoge lob. Kębrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kębrowski draait met de bal, schiet en ... Bigos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Opole - Lech Reszów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Opole 55%, Lech Reszów 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Opole - Lech Reszów 1:1