Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Tasaki Kwiatki Bratki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Wiącek de bal. Szajter rent richting de bal. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Składak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lami rent richting de bal. Kurański onderschept slim de pass. Kurański geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel. Składak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

18e minuut.
Kroplewski geeft een hoge lob. Jaskólski kopt de bal weg. Bystrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yee Hung de bal. Yee Hung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Neuman rent richting de bal. Mikita onderschept slim de pass. Mikita probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Składak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mikita geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kroplewski met de inworp. Szlagor rent richting de bal. Szlagor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Tasaki - Kwiatki Bratki 0:1

30e minuut.
Bystrzanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kołodziejski de bal. Kołodziejski passt de bal in één keer door. Szlagor is nu in balbezit. Szlagor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lach rent richting de bal. Sulich is nu in balbezit. Lach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lach krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Morozowski trapt de bal weg van het doel. Szajter kopt de bal weg. Lami is nu in balbezit. Rosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kochanowski is nu in balbezit. Kochanowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sulich de bal. Szajter rent richting de bal. Szajter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Tasaki 57%, Kwiatki Bratki 43%.
Zielone Tasaki - Kwiatki Bratki 0:1

54e minuut.
Kołodziejski rent richting de bal. Kołodziejski passt de bal zonder na te denken. Yee Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Hung schiet op doel. Morozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kołodziejski probeert naar een medespeler te passen. Kroplewski is nu in balbezit. Kroplewski geeft een hoge lob. Yee Hung rent richting de bal. Yee Hung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Morozowski met een harde bal richting middenveld. Lach kopt de bal weg. Daar is Yee Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yee Hung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Szemoński rent richting de bal. Szlagor verovert de bal door een tackle van achteren. Szlagor passt de bal met de wreef. Lach rent richting de bal. Lach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Tasaki - Kwiatki Bratki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Tasaki 75%, Kwiatki Bratki 25%.
Zielone Tasaki - Kwiatki Bratki 0:2